2777
2789
عنوان

دوست داران بامبو لطفا بیاید...

96 بازدید | 5 پست

من سه تا شاخه بامبو دو سال پیش خریدم که تا حالا رشد خوبی داشتند و سرسبز و قشنگ هم بودند.حدود یک ماه پیش نوک برگ های اون شروع کردند به خشک شدن و همچنین برگهای بالایی دارند بیرنگ و زرد میشوند.

این را هم بگم که در معرض نور نیست، آب کلر دار هم نمیدم.

اگه کسی با این مشکل مواجه شده و یا اینکه وارد هستش به گل و گیاه ممنون میشم یه راهکار به من بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرقی ترین قسمت خونه بذار نور ملایم پنجره بهش برسه. آبشو هر سه هفته عوض کن من یه محلول گرفتم به ازای هر شاخه بامبو باید یه قطره ریخت توش. دستورش نوشته. ریشه هاش زیاد می شد جدا می کردم تهش با چاقو تیز برش میزدم بعضی وقتها. می بردم تو تراس آب می پاشیدم می شستم هر سه چهار هفته یه بار قسمت ساقه رو خوب با دست می شستم لزج نباشه.

سر راه نباشه جایی که زیاد از کنارش عبور کنید.

برای من خیلی سرحال و خیلی قد کشیدن از چند سال پیش که خریدم.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

برا منم همینطور بود بسیار زیبا و قد کشیده، روی برگ ها را دایم اسپری میکنم و از همه لحاظ شرایطش خوبه .

قطره ی مخصوص هم از اول دادم.نمیدونم شاید قارچ باشه.

خدا کنه خشک نشوند.