2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا بیاید ی لحظه

136 بازدید | 24 پست

خانوما من ۳۹هفته و ۶روز هستم سه روزه نی نیم شدیدا خودشو سفت می‌کنه و خیلی دردم میگیره طبیعیه ؟؟کسی بوده اینجور باشه ؟خیلی هم تکرار میکنم مثلا روزی نزدیک ۲۰بار 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی به سلامتی زایمان کنی عزیزم علامت دیگه ای نداری؟؟؟

علائمی دیگه فقط امروز کمی کمردرد دارم که اونم حدس میزنم بخاطر این باشه که خونمو تمیز کاری کردم وگرنه دوبار رفتم معاینه دهانه رحمم باز نبود اصلا 

طبیعی هستی؟؟؟

امروز قراره برم پیش دکترم اگه بازم دهانه رحمم بسته باشه ترجیح میدم سزارین بشم تا با آمپول فشار بدنیا بیاد

منم یه هفته اینجوری بودم بعدش تو یه شب فاصله هاش منظم شد و کیسه آبم پاره شد

هفته چند بودی عزیزم

معمولاً، خانم های لاغر در روزهای ابتدایی حاملگی سفت شدن شکم شان را تجربه می‌کنند، درحالی‌ که خانم های چاق، در سه‌ ماهه سوم بارداری شکمشان شروع به سفت شدن می کند و در کل معمولا خانم های باردار در ماه نهم بارداری هر چقدر که به زایمان نزدیک تر می شوند شکم شان دچار حالت های شل شدن و سفت شدن های مکرر یا همان انقباضات می شود؛ مراقبت های لازم در اواخر بارداری را داشته باشید تا دچار دردهای کاذب نشوید وقتی این درد ها ایجاد شدن کمی استراحت کنید، راه بروید، آب بنوشید اگر بعد از انجام این کار ها بهتر شدید و درد تسکین پیدا کرد مطمئن باشید که این درد کاذب است اما اگر بعد از استراحت این درد ادامه داشت سریعا به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

زیرا زمانی که بعد از استراحت درد آرام نشد و شکم به حالت سفت باقی ماند زمانی است که به زایمان نزدیک تر می شوید. این را بدانید که درد های کاذب نا منطم بوده ولی درد اصلی زایمان منظم بوده و از ناحیه کمر شروع می شود و هر چه می گذرد این درد ها بیشتر شده.

این رو برات پیدا کردم بخونش خوبه 👆🏻

علائمی دیگه فقط امروز کمی کمردرد دارم که اونم حدس میزنم بخاطر این باشه که خونمو تمیز کاری کردم وگرنه ...

تحریکت نکرد واسه زایمان؟؟؟

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما