2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 24 پست
معمولاً، خانم های لاغر در روزهای ابتدایی حاملگی سفت شدن شکم شان را تجربه می‌کنند، درحالی‌ که خانم ها ...

مرسی عزیزدلم .نه بعد استراحت هم همینطوره مثلاشب تا صبح ک میخابم حداقل شش یا هفت دفعه خودش رو سفت می‌کنه و از درد اون منم از خواب بیدار میشم 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
امروز قراره برم پیش دکترم اگه بازم دهانه رحمم بسته باشه ترجیح میدم سزارین بشم تا با آمپول فشار بدنیا ...

باهرروشی باشه ان شاالله به سلامتی کوچولوت روبغل بگیری

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحریکت نکرد واسه زایمان؟؟؟

نه عزیزم چون وزن نی نیم کمی بالا بود تو سونو و خودم اضافه وزن داشتم دوست داشتم سزارین بشم 

باهرروشی باشه ان شاالله به سلامتی کوچولوت روبغل بگیری

مرسی عزیزم انشالا شماهم ب سلامت نی نیتو بغل بگیری

نه عزیزم چون وزن نی نیم کمی بالا بود تو سونو و خودم اضافه وزن داشتم دوست داشتم سزارین بشم 

کی سونو دادی عزیزم من ۳۲هفته ۱۹۰۰بود دیگه کی سونو میخوان؟؟؟خودمم نزدیک ۱۰۰کیلو شدم  

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
کی سونو دادی عزیزم من ۳۲هفته ۱۹۰۰بود دیگه کی سونو میخوان؟؟؟خودمم نزدیک ۱۰۰کیلو شدم    

یکشنبه هفته پیش سونو دادم ۳۸هفته 

مواظب باش دیگه آخرای بارداری ته تمیز کاری میکنی؟ 

آخه برای کلاس های زایمان ک میرفتم گفت دوهفته آخر خیلی تحرک داشته باش پیاده روی پله و کلا زمین نشین منم سعی کردم زیاد راه برم و کارامو هم انجام بدم کارسنگین ک نه همون جارو برقی و گردگیری 

آخه برای کلاس های زایمان ک میرفتم گفت دوهفته آخر خیلی تحرک داشته باش پیاده روی پله و کلا زمین نشین م ...

ووووی منم خیلی استرس دارم فعلا روزی نزدیک یه ساعت میرم پیاده روی یعنی آخراش چقدر باید برم؟؟؟

آخه برای کلاس های زایمان ک میرفتم گفت دوهفته آخر خیلی تحرک داشته باش پیاده روی پله و کلا زمین نشین م ...

پیاده روی رو آره ولی من زنداداشم مثل تو بود جارو برقی و گردگیری. کرد بعد شیکمش هی سفت می‌شده.. بعد دو روز زایمان کرد