2777
2789

سلام.چند روزهست پسرم سرماخورده منم ازش گرفتم.امروزبه طور عجیبی متوجه شدم حس بویاییم ازدست دادم هیچ‌بویی رومتوجه نمیشم.مزه ها رو اگه خیلی شور یاخیلی شیرین یا خیلی تلخ باشه متوجه میشم وگرنه اگه مزه متعادل باشه اصلامتوجه نمیشم.وضع مزاجمم نامرتبه معذرت میخوام یه روز اسهال یه رو یبوست.

از سرماخوردگی هم سرفه و گرفتگی بینی و ابریزش دارم.

تب ندارم.

توروخدا بگین کرونا دارم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس نداره عزیزم

من و دختر ۴ سالمم ده روزه مبتلاییم 

فقط هم درمان خونگی دکتر نرفتیم اصلا تا حالا

شاخ و دم نداره که کرونا

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

عزیزم چرا ترسیدی الان ک حالت بد نیست تا میتونی آویشن دم کن بخور

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

امکانش هست کرونا باشه. منم بویایی ندارم و مزه شور و تلخ رو میفهمم، متعادل رو نمیفهمم. ابریزش و عطسه هم دارم. مال من فکر میکتم کروناست چوت با عموم اینا رابطه داشتیم اخیر، فهمیدیم کرونا داره عموم چند روزه

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

منم همینجور بودم. کرونا که ترس نداره. چرا هول شدی گلم. ما همه خانوادگی گرفتیم ۱۸ نفر. خوبم شدیم. کرونا وقتی که تب پایین نیاد یا سرفه های بسیار شدید که قطع نشه خطره و باید بری بیمارستان. والا اکثرا تو خونه با استراحت و خوردن مایعات خوب میشن

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
منم همینجور بودم. کرونا که ترس نداره. چرا هول شدی گلم. ما همه خانوادگی گرفتیم ۱۸ نفر. خوبم شدیم. کرو ...

عزیزم منم سرفه میکنم ولی نه جوری ک بند نیاد مثلا وقت خواب سرفه میکنم در حد۲۰ثانیه.درروز سرفه معمولی مث سرماخوردگی دارم

منم همینجور بودم. کرونا که ترس نداره. چرا هول شدی گلم. ما همه خانوادگی گرفتیم ۱۸ نفر. خوبم شدیم. کرو ...

میترسم بمیرم بچه هام بی مادر بشن😭😭😭کاش بچه نداشتم

چ دارویی میخورین؟

فعلا هیچی استفاده نکردیم 

قرص ویتامین ث ۱۰۰۰ برا بزرگسال

۵۰۰ برا کودکان 

بدن درد اگه داشتی ناپروکسن ۵۰۰

خودتو ببند به گرمیجات

آب هویج،آب سیب،مایعات

فقط درصورت تنگی نفس برید دکتر

یا علائم زیاد و طولانی

مثلا من بدن دردم چند ساعت بود شدید ولی بعدش دیگه اثری نبود

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️