2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول هم موهام نازک بود  به لطف استرس کرونا کلی هم ریخت  منم از ته با ماشین زدم راحت ...

وای خوشبحالت چه شجاعتی 💚من اخه فامیل زیاد رفت و امد داریم ببینن موهام کوتاهه داستان میشه😭😭😭😭😭انقد دلم میخواد منم ماشین کنم

منم ی قرص میخورم ببینم نتیجه میده واسه رشد و ریزشش موخورشم روغن مالی میکنم 

موخوره میگن باید کوتاه بشه مو یکم کوتاه کن بعد به تغذیه ات برس استرس خیلی بده برا مو ....بدبختی من همیشه استرس دارم😔

وای خوشبحالت چه شجاعتی 💚من اخه فامیل زیاد رفت و امد داریم ببینن موهام کوتاهه داستان میشه😭😭😭😭😭ا ...

تو این کرونا؟! نه ترو خدا 

بعد هم گور پدر آدم فضول صلوات..... بیخیال من که با همه هم همچنان ویدئو کال دارم 

هر کی هر چی میخواد بگه (گرچه من اخلاق رسمی و جدی دارم کسی تو روم چیزی نمیگه😉 )

موخوره میگن باید کوتاه بشه مو یکم کوتاه کن بعد به تغذیه ات برس استرس خیلی بده برا مو ....بدبختی من ه ...

منم همینطور کوتاه میکنم رفته تا بالاها پلی کیستیکم باعث میشه بدتر بشه 

آره میگن مو از دل آب میخوره دل منم که هیچوقت خوش نیست ⁦☹️⁩

تو این کرونا؟! نه ترو خدا  بعد هم گور پدر آدم فضول صلوات..... بیخیال من که با همه هم همچ ...

نه تو‌ کرونا ک رفت و امد نداریم اما اگر شش ماه دیگه عید مثلا ببینن نمیگن چرا انقد کوتاهه موهات😔😔😔من بدم میاد از موهام کسی چیزی بگه حساسم😭😭😭😭