2777
2789
😂نزدیک پریودی ک نیستی😂😂لبته خودمم نیاز عاطی میخام

ن بابا این حسه نمیدونم از کجا پیداش شد اصلا ولم نمی کنه😂 به نظرت کجا میفروشن بریم بخریم😅

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ها منم از بس مسئولیت رو دوششونه کی مثل من توعه ک ۲۴ ساعته بیکار😂

ولی انصافا من و تو ام خیلی فکر میکنیم تو این مدت و به این نتیجه میرسیم ک نسل سوخته ایم و نمیتونیم کاری کنیم😅😂😂😂بعدشم ی بار همین متاهل ها بیان با ادوپت کانکت برس سر کلاس دانشگاه ببینم میتونن تحمل کنن😅😂😂😂😂

دقیقا اما یکی بود میگفت وقتی فشار بهم‌میاد ،میرم زیر دوش اب سرد همه چی از سرم میپره😂😂😂

👍سرما نمیخورد؟😬😅تا کی آخه میخواد بره زیر دوش آب سرد؟😂

حالا اینم به کنار ،نیاز عاطفی هم هست ...

👍سرما نمیخورد؟😬😅تا کی آخه میخواد بره زیر دوش آب سرد؟😂 حالا اینم به کنار ،نیاز عاطفی هم هست ...

نیاز جنسی رو میشه کنترل کرد ولی این عاطفی خیلی بده ادمو دیوونه میکنه

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
ولی انصافا من و تو ام خیلی فکر میکنیم تو این مدت و به این نتیجه میرسیم ک نسل سوخته ایم و نمیتونیم کا ...

واقن😂😂ن ساعت ۸ صبح تا غروب با غذا ها دانشگاه خابگاه

و کاش بگذرد این روز های طولانی
👍سرما نمیخورد؟😬😅تا کی آخه میخواد بره زیر دوش آب سرد؟😂 حالا اینم به کنار ،نیاز عاطفی هم هست ...

نمیدونم 

اما اخه دم ب دقیقه هم ادم بره زیر دوش اب سرد که قلبش وایمیسته😂😂😂

اره نیلز عاطفی هم هست

در کنارش دعوا و دلخوریشم خیلییییییی سخته