بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
امروز تو همین نی نی سایت شماره یکی بهم دادن گفتن فال گیره وخیلی دقیق میگه میگه موکل دارم منم بهش پیا ...
دوماااااه چه خبرههه
من پيش خيلياااا گرفتم همه يه روزه يا دو روزت
اين پيج هم ببين falkade_golikhanom
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
امروز تو همین نی نی سایت شماره یکی بهم دادن گفتن فال گیره وخیلی دقیق میگه میگه موکل دارم منم بهش پیا ...
اينم يكي ديگه
__fall__fl
قبلنا پيش يكي ديگه ميگرفتم اون فال شعله ايديش بود حرف نداشت ولي گم كردم پيجش رو