2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا نميري فال بگيري 

حد اقل از حس ششم بهتره والا

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
خب چرا نميري فال بگيري  حد اقل از حس ششم بهتره والا

امروز تو همین نی نی سایت شماره یکی بهم دادن گفتن فال گیره وخیلی دقیق میگه میگه موکل دارم منم بهش پیام دادم گفت تا ۲ماه دیگه وقت دادم 😐

فازتون چیه ناموسا😝😝😝

منم یکی بگه کی ازدباج میکنم مثلا 😂😂😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
امروز تو همین نی نی سایت شماره یکی بهم دادن گفتن فال گیره وخیلی دقیق میگه میگه موکل دارم منم بهش پیا ...

دوماااااه چه خبرههه 

من پيش خيلياااا گرفتم همه يه روزه يا دو روزت

اين پيج هم ببين falkade_golikhanom

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
امروز تو همین نی نی سایت شماره یکی بهم دادن گفتن فال گیره وخیلی دقیق میگه میگه موکل دارم منم بهش پیا ...

اينم يكي ديگه 

__fall__fl

ب حس ششم بیشتر اعتقاد دارم

هر كسي يه اعتقادي داره ديگه ❤️

مال اینستا؟دقیق میگه؟

اره اينستا 

حالا خودمم برا فردا فال احساسي گرفتم ٢٥ تومن

رضايت ها رو هم گذاشته 

يه پيج ديگه هم گذاشتم برات هر كدوم دوست داشتي 

قبلنا پيش يكي ديگه ميگرفتم اون فال شعله ايديش بود حرف نداشت ولي گم كردم پيجش رو