بچه ها من وقتی فکر میکردم ۷هفتمه رفتم سونو که تو سونو گفت ۵هفتمه و جنین تشکیل نشده دو هفته دیگه بیا من از فردای اون روز یه لخته دیدم و بعدش شیاف استفاده کردم و تبدیل به لکه بینی قهوه ای شد تا یک هفته ولی از فرداش شبا خون ریزی داشتم بدون درد تا اینکه دیشب خییییییلی شدید دردم گرفت و لخته های کوچیک ازم بیرون میومد همراه با خون ببخشید ولی ازتون کمک میخوام بعد از چند ساعت درد شدید یهو دردم کم شد و یه چیز سفید که مثل کیسه بود ازم بیرون اومد و داخلش جنین نبود بعدشم یکم خون ریزی کردم و تموم شد هم دردم هم خون ریزیم فقط لک دارم..یعنی الان سقط کردم؟چون جنین ندیدم
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘