2777
2789
عنوان

انگاری دارم سقط میکنم

400 بازدید | 40 پست

بچه ها من وقتی فکر میکردم ۷هفتمه رفتم سونو که تو سونو گفت ۵هفتمه و جنین تشکیل نشده دو هفته دیگه بیا من از فردای اون روز یه لخته دیدم و بعدش شیاف استفاده کردم و تبدیل به لکه بینی قهوه ای شد تا یک هفته ولی از فرداش شبا خون ریزی داشتم بدون درد تا اینکه دیشب خییییییلی شدید دردم گرفت و لخته های کوچیک ازم بیرون میومد همراه با خون ببخشید ولی ازتون کمک میخوام بعد از چند ساعت درد شدید یهو دردم کم شد و یه چیز سفید که مثل کیسه بود ازم بیرون اومد و داخلش جنین نبود بعدشم یکم خون ریزی کردم و تموم شد هم دردم هم خون ریزیم فقط لک دارم..یعنی الان سقط کردم؟چون جنین ندیدم 

بله عزیزم سقط کردی لعنت ب هرچی سقطه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

همون سفیده  نبوده؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری دفع میکنی دیگ

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

خب چرا دکتر نرفتی؟ 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
یعنی کامل دفع شده؟وای که چه دردی داشت

آره باز بنابر احتیاط برو سونو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

واقعا

آره چطور؟