2777
2789
عنوان

انگاری دارم سقط میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 40 پست
منظورمه راست میگی

آره سقط کرده دیگ

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بله برا منم همینجور بود ولی سفید نبود قرمز قرمز بود 

برا منم  بارداری اولم یه بارداری پوچ بود 

اینشالله دوباره به زودی باردار میشی و بچه سالم دنیا میاری 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره چون شبیه کیسه بود احتمالا بارداری پوچ بوده

برو سونو انشالله همش دفع شده بدون دردسر 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مرسی عزیزم آره فردا میرم..بعد اینکه دفع شد کامل دردم تموم شد خداکنه دفع شده باشه

انشالله دفعه بعد بسلامتی باردارشی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
برای من سفید بود بعضی جاهاش قرمز..شما بعد چند وقت اقدام کردی؟

بعد ۶ ماه اقدام کردم خدارو شکر باردار شدم و خدا دخترمو بهم سالم داد الان ۶ سالشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
😢😢😢من تجربه کردم خیلی سخته داغون شدم من  بعدچندسال انتظارخدابهم داد

من یه بارم دو سال پیش سقط داشتم بعدش رحمم و عمل کردم دوبار ولی چون حال روحیم خوب نبود بچه نمیخواستم بیارم آلاینده ناخواسته باردار شدم و دوباره خوشحال شدم ولی بازم خدا ازم گرفتش😢😢

آخی عزیزم خدا برات حفظش کنه 

ممنون عزیزم 

بعد دخترمم بارداری خارج رحم داشتم  دوسال بعدش خدا بهم این گلپسرو داد 

خیلی سختی کشیدم تو بارداریام 🤕