2777
2789
عنوان

خونه ساختن با مادر شوهر وخواهرشوهر

321 بازدید | 22 پست

سلام خانوما حرفی پیش اومده که خونه مادرشوهرم ۱۳۰متر هستش کلنگی خرابش کنیم بسازیم..شوهرم ۴تا داداش داره ویک دونه آبجی..قوم شوهرم خوبن ولی مادرشوهر خیلی با من راحته و توقع داره ازم...مثلا برای اینکه کار داشته باشه من رو صدا میزنه و....واینکه با جاری های دیگه خیلی احترامشون رو داره چون ازشون میترسه...ما خونمون ۶۵متره ونسبت به مادرشوهرم یکم پاییت تره خونمون از نظر قیمتی و..شوهرم میگه اگه بسازیم سود میکنیم و..وراست هم میگه..برادرای دیگش نمیان اما خواهرش میاد...بنظرتون قبول کنم؟؟شما تجربه مثل من دارین تو رو خدا جواب بدین خیلی دو دلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خونواده همسرم ادمایه خوبی ان,ولی من ترجیحم اینه محدوده رو باهاشون حفظ کنم

ولی اگر میبینی توی این گرونی و تورم قراره سود کنی و میتونی باهاشون کنار بیای,چرا که نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍سلام بر غریب ترین و تنها ترین دردانه ی عالم✋
نه عزیزم نمیشه...مادر شوهرم و....بدشون میاد با غریبه بشینن عمرااااا قبول کنن

من والا با مادرشوهرم تو یه خونم با اینکه زن خوبیه ولی هر لحظه ارزویی جدایی دارم نمیدونم تو یه ساختمون بودن چجوریه دوستم البته راضیه 

خانواده شوهر منم خوبن اما یه هفتس خونه منن دارم دیونه میشم زایمان کردم افسردگی گرفتم هرچقدم خوب باشه ...

منم حرف شما رو میزنم به شوهرم...ولی وقتی به شوهرم گفتم نه خیلی ناراحت شد ازم 

والا خونواده همسرم ادمایه خوبی ان,ولی من ترجیحم اینه محدوده رو باهاشون حفظ کنم ولی اگر میبینی توی ا ...

شود کخ ۱۰۰درصد...ولی از اخلاقاشون میترسم..من یه بچه ۲ساله هم دارم میترم تو تربیتش مشکل پیش بیاد

خانواده شوهر منم خوبن اما یه هفتس خونه منن دارم دیونه میشم زایمان کردم افسردگی گرفتم هرچقدم خوب باشه ...

ببین هزاری ام ک خوب باشن بازم تیکه و کرمو دارن واسه منم خوبن در کل امااا مادرشوهره یوقتایی حرفای نیش دارشو داره

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
منم حرف شما رو میزنم به شوهرم...ولی وقتی به شوهرم گفتم نه خیلی ناراحت شد ازم 

هزچقدم ناراحت بشه ها بری اونجا چند برابر میشه من خونم عین دسته گل بود قبل زایمانم با شکم گنده بخدا بادست تی کشیدم همه جارو الان بیا ببین پر مو و اشغال شده   پتوی بچم همش اشغال جمع میشه کم مونده گریه کنم