سلام خانوما حرفی پیش اومده که خونه مادرشوهرم ۱۳۰متر هستش کلنگی خرابش کنیم بسازیم..شوهرم ۴تا داداش داره ویک دونه آبجی..قوم شوهرم خوبن ولی مادرشوهر خیلی با من راحته و توقع داره ازم...مثلا برای اینکه کار داشته باشه من رو صدا میزنه و....واینکه با جاری های دیگه خیلی احترامشون رو داره چون ازشون میترسه...ما خونمون ۶۵متره ونسبت به مادرشوهرم یکم پاییت تره خونمون از نظر قیمتی و..شوهرم میگه اگه بسازیم سود میکنیم و..وراست هم میگه..برادرای دیگش نمیان اما خواهرش میاد...بنظرتون قبول کنم؟؟شما تجربه مثل من دارین تو رو خدا جواب بدین خیلی دو دلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم حرف شما رو میزنم به شوهرم...ولی وقتی به شوهرم گفتم نه خیلی ناراحت شد ازم
هزچقدم ناراحت بشه ها بری اونجا چند برابر میشه من خونم عین دسته گل بود قبل زایمانم با شکم گنده بخدا بادست تی کشیدم همه جارو الان بیا ببین پر مو و اشغال شده پتوی بچم همش اشغال جمع میشه کم مونده گریه کنم