2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا بیاین

427 بازدید | 21 پست

درد سینه هاتون از کی شروع شد؟ من باردارم بتام بالای ۲۰۰ بوده ولی اصن درد سینه ندارم میخواستم بدونم طبیعیه؟

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد موعد پریودم تا 12 هفته ی بارداریم سینه درد داشتم 

پس چرا من ندارم؟ فقط تهوع دارم خیلی نگرانم

من از چند روز قبل تاریخ موعدم سینه هام سفت شده بود دستش میزدم درد میگرفت ولی نه اونقد زیاد فقط در حدی بود ک میفهمیدم مث قبلا نیست

یک هفته ده روزی بعد این ک آزمایش دادم مثبت شد همونجوری بود ولی دیگه برگشت ب حالت عادی 

من آندومتریوز دارم باردار نمیشدم همه دکترا میگفتن فقط ای وی اف حالا ک طبیعی باردار شدم خیلی استرس دارم

باورت میشه من هنوزم دارم؟ نگرانم

نگران نباش عزیزم منم گاهی اوقات احساس میکنم دارم گاهی هم ندارم 

کلا از اول بارداری حس بدی به سینم پیدا کردم دستم بهش میخوره بدم میاد مخصوصا نوکش 

پس چرا من ندارم؟ فقط تهوع دارم خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم علائم بارداری هرکسی متفاوته نگرانی نداره 

خوشبحالت درد نداری من انقدر درد داشت سینم کلا بدم اومده از سینه هام هنوزم میرم حموم یه لحظه دستم بخوره به سرش یا لباس عوض میکنم لباسم مالیده بشه به نوک سینم ضعف میکنم انقدر حس بدی دارم 

یک هفته قبل موعد شروع شد هنوزم یه کم درد میکنه 

من ی هفته قبل موعد درد داشتم ک عادی بود چون همیشه درد میگرفتن ولی یهو دردشون از بین رفت

نگران نباش عزیزم علائم بارداری هرکسی متفاوته نگرانی نداره  خوشبحالت درد نداری من انقدر درد داش ...

من چندسال پیش ی بار باردار شدم بچه سقط شد تو اون بارداریم خیلی سینه هام درد میکرد