دوستان یه آتلیه است هر شب داره عکس نسبتا برهنه از مشتری هاش میزاره و فردا اون عکس رو برمیداره.فقط میخواد تعداد فالورهاش بالا بره .میخوام به پلیس فتا گزارش کنم چطور میتونم این کارو انجام بدم؟ اینم لینک عکس امشبشون هست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کدوم مردی غیرتش میزاره عکس شکم زنشو اینجوری بزارن؟ تازه این عکس امشبشونه و خوبه.شبهای دیگشون که دیگ ...
ببین بعضی ها دوست دارن ، شما برو به آتلیه بگو عکس شمارو اگه هنوز داره پاک کنه وبپرس ازش اینارو بارضایت مشتری ها میزاره و ببین مال شما رو قبلا نداشته باشه , میدونی تو ایران چقدر مدل و بی حجاب زیاده
پیج خاله خانوما رو نمیبندن اینو میخوان چیکار کنن😐 وقتی پیج ساختم اتومات کلی پیج زن های..... واسم ا ...
اینا تو پیچ خودشون میگن تو کامنتا پرع من اصلا نمیرم تو کامنتا انقد ازینا بود
یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
من یکی رو دیدم سوتین پوشیدع بود یع مانتو توری هم روش کاری باهاش ندارم سلیقع خودشع ولی نع اینقد ...
وای اره بابا ما بعضی جاهای تفریحی میریم دخترکوچیکم میگه مامان اومدیم خارج که اینا روسری ندارن ، من یه چیزایی دیدم که حیا رو قورت دادن ، تو پارک یه دختر پسر نشسته بودن رو نیمکت یهو دخترم خ فضوله گفت مامان ببین این خانومه شرت پاش نیست من نگاه کردم گفتم نه دخترم ساپورت پوشیده یباره چشمم افتاد دیدم ای دل غافل جوراب مشکی بلند پوشیده و شرت هم پاش نیست و اصلا درحال خودشم نبود ، دست دخترم رو گرفتم گفتم بدو مسابقه بدیم و دوییدیم
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....