2777
2789
عنوان

آتلیه های بی حیا+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4287 بازدید | 140 پست
عزیزم اینکه عکس شکم برهنه یه زن رو بزارند تو اینستاگرام شما میتونی بیخیال باشی؟  

خودش  راضیه به شما چه،؟ 

اه ول کنین بابا هی باید سرتون تو هر سوراخی باشه 

برین مردمو از نون خوردن بندازین

منتظر اتفاقات خوبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میشه کرد؟😕

من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂
نون از برهنگی و بی اجازه عکس گذاشتن از حریم خصوصی دیگران؟

خب چرا شما رفتی ازشکمت عکس انداختی؟ خودت توی خونه با موبایلت عکس میگرفتی

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

عزیزم شماحتمافردازنگ بزنیدوبهشون بگیدکه راضی نیستیدعکستون توی اون پیج گذاشته بشه 

دومامطمئن باش بارضایت مشتری هاشون عکساشون توی پیج گذاشته میشه چون اگه یه درصدراضی نباشن وعکسشونوبذارن امکان شکایت کردن طرف مقابل هست 

نگران نباش

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
شما پرسیدی اجازه گرفته یانه؟؟ بعدشم مشتری خودش فالوش کرده میدونه اگه راضی نباشه بلاخره شکایت میکنن&n ...

عزیزم اگر با کسب اجازه از مشتریه چرا بعد چند ساعت برمیدارند؟

تو خصوصی بهشون میگی یا کامنت میزاری بلاک میکنند

چون خودمم همون جا عکس بارداری خودمو انداختم.میترسم عکس مارو هم گذاشته باشه و برداشته باشه اگر با رض ...

عزیزم اگه عکس انداختی چطور الان متوجه این حرکتتشون شدی ولی قبلش ندیده بودی؟ و رفتی عکس انداختی!

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
عزیزم اگه عکس انداختی چطور الان متوجه این حرکتتشون شدی ولی قبلش ندیده بودی؟ و رفتی عکس انداختی!

قبلا خیلی با شعور بودند.و هرگز چنین عکس هایی نمیزاشتند.حدود یک هفته است دارند واسه جذب فالور برای چند ساعت عکس برهنه میزارن

من خودم همیشه کامنت اول تشویقشون میکردم

وای اره بابا ما بعضی جاهای تفریحی میریم دخترکوچیکم میگه مامان اومدیم خارج که اینا روسری ندارن ، من ی ...

واقعا وضع افتضاح شدع بچع های کوچیک چ گناهی کردن تو این سن باید اینا رو ببینن

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
آتلیه رفتی تا حالا؟ پولو که میگرن عوض میشن یا شایدم عوض....

آره واسه عروسیم رفتم 

تموم عکساوفیلماروریختن روسی وفلش ‌.جلوی چشم خودمون هم فایلاروازسیستمشون پاک کردن 

ببخشیدنفهمیدم منظورتو

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤