2777
2789

سلام خانوما من ۲۵ سالمه سنوگرافی غربالگری دادم nt۱.۲۳بود آزمایشم غربالگری هفته سیزدهم هم سالم بودبعد۱۸هفته  رفتم انومالی گفتن اکوژن روده  سمت چپ لگن داره و کیست کرویید پلکسوس داره ب اندازه۴mm

دکتر برام امنیوسنتز انجام داد و مایع امنیونم خونی بود 

بردم ازمایشگاه امروز جوابش اومده  سالمه 

ولی امروز دوباره سنو دادم دوباره کیست و اکوژن داشت کسی بوده این مشکل داشته باشه بچش سالم باشه توروخدا جواب بدین دارم از نگرانی میمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال دیگه چ زمانی روده اکوژن از بین رفت من خیلی میترسم 

عزيزم 

من هفته ١٨امنيو دادم 

يكماه جوابش طول كشيد كه خداروشكر مشكلي نبود از لحاط ژنيكي 

بعدش دكتره گفت شايد عفونت ويروسي داري 

كلي ازمايش دادم 

و اونم خوب بود 

اخر سر دكتر گفت كوحيك بود جنين ج

خداروشکر ک بچتون سالمه انشالله ک نی نی منم سالم باشه  

من این ازمایشارو دادم  کاراتایپ QF PCR.  ک سالم بود...بنظرتون ازمایشای دیگه ای هم لازمه بدم واسه سلامتیش یاهمینا کافیه 

[QUOTE=164392856]من پسرم سرش كيست داشت  رودشم اكوژن بود  كليه هام تو لگن 

سلام جوجه طلایی عزیز دوباره رفتم سنوگرافی اکوژن روده کم شده ۲۵ هفته ولی کیستا بود تاااازه جدیدا گف پیکتازی کلیه ۴ mmداره کلافه شدم برام خیلی دعا کن

[QUOTE=164392856]من پسرم سرش كيست داشت  رودشم اكوژن بود  كليه هام تو لگن  سلام جوجه ...

نگاه کن کیست ۴اصلا چیزی نیست همین که بزرگ نشده خودش خیلی خوبه جنین من دوتا داشت به اندازه ۶و اکوژن قلب حتما یه جای خوب برو سونوگرافی من سونوگرافی شهرمون خواست ببینه کیست هست یا نه گفت نیست یه ایراد دیگه هم گرفت گفت سرش لیمویی رفتم مشهد پیش دکتر مرادی که کارشون تو سونوگرافی اینه بررسی ناهنجاری از اتریش مدرک دارن گفتن بچت سالمه حتما برو یه جای دیگه سونوگرافی 

منم آمینوسنتز شدم دوستم بچش هم کیست کورویید هم اکوژن قلب هفته ۲۴رفت گفت پلیکتاز کلیه هم اضافه شد به اندازه ۴میلی متر که دکترش گفت پلیکتاز کلیه معمولا بیشتر تو پسرا دیده میشه یا قبل زایمان از بین میره یا هم با اولین ادرار از بین میره هفته ۲۸رفت سونو دکترش گفت پلیکتاز کلیه برطرف شده کیست هم وجود نداره اکوژن قلب سونوگرافی ۳۲هفته که میخواد بره مشخص میشه اون طفلی آمینوسنتز انجام نداده اگه جواب آمینوسنتز اوکی باشه هیچ نگرانی نداشته باش چون این علائم که گفتی مخصوص بچه های سندرمی هست که آمینوسنتز و آزمایش غربالگری مورد بررسی قرار میده وقتی اونا اوکی بوده نگران نباش تا هفته ۲۸صبر کن سونو انجام بده توکل بر خدا انشالله همه چی اوکی هست و یه چیز دیگه اصلا تو نی نی سایت خیلی نچرخ استرس میگیری منو داغون کرد 

منم آمینوسنتز شدم دوستم بچش هم کیست کورویید هم اکوژن قلب هفته ۲۴رفت گفت پلیکتاز کلیه هم اضافه شد به ...

از دلگرمیتون خیلی ممنونم خدا از دهنت بشنوه بخدا دیوونه شدم از بس تو این سایت چرخیدم میترسم ب دنیا بیاد خداینکرده مشکل داشته باشه برام خیلی دعا کن خدا هیچ کسیو با نی نیش امتحان نکنه خیلی سخته