2777
2789
عنوان

باردارم و کرونا گرفتم

2701 بازدید | 21 پست

سلام من۱۶ هفته ام  حدود۱۰روز پیش علایم سرماخوردگی خفیف داشتم که چن روزه برطرف شدولی الان ۵روزه بویاییمو از دست دادم

میخواستم ببینم که من ردکردم یاباید منتظرعلایم خطرناک تر باشم

وقتی فکرمیکنم بهش استرس میگیرم که آیا قراره علایم شدیدتری بیاد سراغم یاقراره اتفاقی برام بیفته

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید یه سوال دارم شما وقتی تازه باردار شده بودین زیر شکمتون سفت شده بود؟

نه عزیزم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
بهتره یه دکتر متخصص عفونی بری  مایعات خیلی بخور سوپ مرغ هم زیاد بخور فقط هم استراحت کن  ...

همه اینارو انجام میدم

به ۴۰۳۰ زنگ زدم گفت دارو نمیخواد چون بارداری همینارو رعایت کن فقط

همه اینارو انجام میدم به ۴۰۳۰ زنگ زدم گفت دارو نمیخواد چون بارداری همینارو رعایت کن فقط

4030 چی هست ؟؟؟؟؟منم مشکوکم

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗
رعایت نکردی؟ کاریی نمیشه کرد به جز تقویت...

بیرون ومسافرت و بازار وخرید نرفتم

فقط تو جمع خانواده مامانم بودم

همه اینارو انجام میدم به ۴۰۳۰ زنگ زدم گفت دارو نمیخواد چون بارداری همینارو رعایت کن فقط

آره دارو نمیدن فقط اگه بدن درد داشته باشی استامینوفن ساده میدن 

اون کارها رو حتما انجام بده خیلی تاثیر داره 

خدایا شکرت 

4030 چی هست ؟؟؟؟؟منم مشکوکم

سامانه که زنگ میزنی اطلاعات درمورد کرونا میدن بهت

راهنماییت میکنن