2777
2789
میشه ویزگی های ایشون رو بگین ،که چرا راضی هستین و اینکه اهل کجا هستین

راضیم چون بس که کارش سخته قدر محیط گرم خونه و زن و زندگیشو میدونه.... تازه عروس داماد بودیم که رفت دوسال مرز. الان همه جوره قدرمو میدونه پشتمه....مثل مثلا شوهرخالم نیست که کارمند بانکه میره ساعت دو میاد خونه سر ساعت ده صبح تو اداره چای بیسکوییتش به راهه میاد خونه به خالم گیر میده اینا پرتوقع بار میان.... از زناشون توقع دارن.... آره ممکنه حقوقشون کم باشه اما مسئولیت پذیر بار میان...شوهر من الان ساعت 8 اومده لباس عوض کرد داره میره کارگری.... دیگه نمیدونم چجوری حرفمو بهت بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه یکی از فانتزیام بوده شوهرم پلیس باش بعد بیان منو گروگان بگیرن😂😐🙄

وااااای منم بخداااا😅😅

بعد زنگ بزنه به گروگان گیرا تهدید کنه اونا هم تهدیدش کنن منو میکشن خیلی هیحان انگیز

اونم عصبانی شه داد بزنه😅😅

راضیم چون بس که کارش سخته قدر محیط گرم خونه و زن و زندگیشو میدونه.... تازه عروس داماد بودیم که رفت د ...

بله عزیزم کاملا باحرفاتون موافق هستم ،منم به همین دلیل ازشون خوشم میاد چون ادم روزای سخت هستن ،منم از مرد نازپروده که همه چیز ایراد بگیره بدم میاد،

منتهی پلیس نداریم تو فامیل نمدونم چه کنم😢

به نطرتون ازکجا میشه پیدا کرد؟

بله عزیزم کاملا باحرفاتون موافق هستم ،منم به همین دلیل ازشون خوشم میاد چون ادم روزای سخت هستن ،منم ا ...

نمیدونم چی بگم این خانم هایی که مسجد و.... معرفی میکنن رفت و آمد کن اسمتو بنویسن شوهر نظامی باشه

وااااای منم بخداااا😅😅 بعد زنگ بزنه به گروگان گیرا تهدید کنه اونا هم تهدیدش کنن منو میکشن خیلی هیح ...

دقیقا مثل فیلما و رمانا😂

تو این رمان پلیسیا مینوشتن پلیسه هیکلیه خوشگله

خیلی خوبه

حالا جدا از شوخی من خیلی دوست دارم شوهرم پلیس باش.

اصلا کلا اسلحه و این چیزا دوست دارم

نمیدونم چی بگم این خانم هایی که مسجد و.... معرفی میکنن رفت و آمد کن اسمتو بنویسن شوهر نظامی باشه

ما همچین چیزایی تو شهرمون نداریم ،

بلکه یه اشنا بهم معرفی کنن ،همه مدونن عشق پلیسم منتهی فعلا دانشجو ام سر کار برم خدا بزرگه

خواهرم میگه عجله نکن تابری سر کار کلی موقعیت بهتر برات میاد

خودش پرستاره خواهرم

دقیقا مثل فیلما و رمانا😂 تو این رمان پلیسیا مینوشتن پلیسه هیکلیه خوشگله خیلی خوبه حالا جدا از شو ...

اره منم خیلییی🥰 

دیووونه شونم بخدا 😍

جذابای لعنتی😅😅

ما همچین چیزایی تو شهرمون نداریم ، بلکه یه اشنا بهم معرفی کنن ،همه مدونن عشق پلیسم منتهی فعلا دانشج ...

مارو بهم معرفی کردن.... واقعا نمیدونم چی بگم. اما سوره نور دعای معراج دعای گنج العرش زیاد بخون. خدا هرچی خیره برات رقم بزنه