2777
2789
سه تا دونه رب میشه  مسخره کردن بخدا

والا تازشم گرونتر از بیرون میدن،یه چیز مثلا ده تومتی رو مینویسن ۱۵ تومن بعد تخفیف میدن ۱۳تومن میفروشن بهت

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر پلیس ندارم اما خواستگار داشنم پلیس بود بعد مدتها تل نصب کردم پیم‌داد ازدواج کرده بود 😐😐گفت بز ...

منم عاشق پلیس بودم .شوهرمم پلیس شد .

چنان مهربون عاشق و ساکت و مودب سربه زیر بود که خدا میدونه ‌اما بعد هفتسال زندگی دستش رو شد پشت اون همه هشق و علاقه وظاهر سازی چه ادمی بوده .

خوب و بد همه جاهست اما خوب تحقیق کنید .

من شوهرم پسر عموم بود .

دخترم همه وجودم 💖💕💜
 منم عاشق پلیس بودم .شوهرمم پلیس شد . چنان مهربون عاشق و ساکت و مودب سربه زیر بود که خدا مید ...

چقدر خوب 🥰

ان شالله خوشبخت باشی عزیزم همیشه درکنار همسرتون💚💚

چیه بابا اختیارمون دست خودمون نیست هرچند شوهر من میگه تو هر جور دوست داری بپوش یا آرایش کن محل نذار ...

ما همه چیمون در اختیار خودمونه... پوششمون.... رفت و آمدمون.......عروسیمون ارکستر بود و.....

منم عاشق پلیس بودم .شوهرمم پلیس شد . چنان مهربون عاشق و ساکت و مودب سربه زیر بود که خدا مید ...

چه آدمی بود؟ دوست داشتی بگو

الانم شوهرته؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...