🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
گلم یه سال دیگه اقدام و بعد نه ماه میشه ۳۴بعد فکر کن بچه م ۲۰ساله شوهرم پنجاه سالشع خیلیه
خودت چندی
🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ