2777
2789
عنوان

چند وقت بعد ازدواج حامله شدین ؟

437 بازدید | 47 پست

من الان ۵الی ۶ ماهه که رفتیم سر خونه زندگی خودمون داره آروم آروم شوهرم از بچه دار شدن حرف میزنه ؟

من خیلی دورم از مامانم اینا وقتی به همسرم میگم حوصلم سر میره توی خونه میگه میخواهی بچه بیاریم؟

خدایاشکرت ❤

خو بیارید

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تصمیم دارم فوری بیارم تا۳۰سال ۳ تا بیارم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

من سه سال بعد عروسی باردار شدم چون سنم کم بود اگر سنم بیشتر لود قطعا زودتر باردار میشدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خخخ هنوز ازدواج نکردم با عشقم که قصد ازدواج داریم ولی میگه باید ماه اول باردار شی😂🙈

خودمم الان ۱۹ سالمه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

زوده عزیز من به نظر من البته 

سرتو با کتاب و کلاسهای آنلاین گرم کن 

بزار همسرتو بشناسی ، باهم دوتایی وقت بگیذرونین ،اوضاع بهتر شد برین سفر ،گردش،با بچه یکم سخت میشه،انشالا همه دوراتونو زدین چند وقت گذشت اقدام کنین

مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀

من دو سال ازدواج کردم دارم بهش فکر میکنم

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا