2821
2789
عنوان

من چرا اینجوریم اخه؟؟؟🙄

109 بازدید | 17 پست

دختربرادرشوهرم ۷سالشه پدرمادرش دوساعتی میشه اوردنش اینجا خودشون رفتن دکتر.اما انقدددددد پرحرف و فضوله دیوونم کرده به هرکاری کارداره همش میچسبه به دخترم بوسش میکنه .میره تو اتاقش تمام وسایلو زیر و رو میکنه بدون اجازه گرفتن.صدبار بهش توضیح دادم که عزیزم کروناعه شما نباید به بچه نزدیک بشی بوسش کنی اما حالیش نیس باااااز تکرار میکنه دیگه روانی شدم روم نمیشه حتی به یه بچه چیزی بگم 😐😐😐

کسی هس عین من باشه!!!؟؟؟

من بااین بچه چجوری حرف بزنم برخورد کنم؟

خب بچه است دیگه خودت که میگی بچه.دیگه بزرگترا حرف گوش نمیکنن این که دیگه بچست

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بچه است دیگه خودت که میگی بچه.دیگه بزرگترا حرف گوش نمیکنن این که دیگه بچست

خب این که به زبون خوش نمیفهمه هرچی میگم باز دخترمو بوس میکنه اگه خدایی نکرده بچم مریض شد من چیکار کنم؟؟

خب این که به زبون خوش نمیفهمه هرچی میگم باز دخترمو بوس میکنه اگه خدایی نکرده بچم مریض شد من چی ...

مگه مشکوکه.شما نباید قبول میکردید حالا هم که قبول کردید نباید دل بچه رو بشکونید گناه داده سعی کن برنامه کودک بزاری سر گرمش کنی.یا کاغذ و مداد بده نقاشی بکشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

مگه مشکوکه.شما نباید قبول میکردید حالا هم که قبول کردید نباید دل بچه رو بشکونید گناه داده سعی کن برن ...

علائم که نداره ولی خونوادگی اصلا اهل رعایت کردن نیستن .

بعدم از کجا معلوم ناقل نباشه؟

اره...بهش خوش بگذره...دیگه لنگر میندازه

دارید درمورد ی بچه ۷ ساله صحبت میکنید؟من که باورم نمیشه

دارید درمورد ی بچه ۷ ساله صحبت میکنید؟من که باورم نمیشه

عزیزم ۷ساله های جدید...قد ی خانم مارپل هستن

شما عصه نخور...بچه فضول روی مخه

اه

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
عزیزم ۷ساله های جدید...قد ی خانم مارپل هستن شما عصه نخور...بچه فضول روی مخه اه

گلم منم ی دختر هفت ساله دارم کلاس اول اصلا هم چیزی که شما میگی نیست.حتما مجردی یا هنوز بچه نداری

عزیزم ۷ساله های جدید...قد ی خانم مارپل هستن شما عصه نخور...بچه فضول روی مخه اه

اره دقیقااا 

۷ سالشه اما قد یه زن ۳۰ ساله اظهار نظر میکنه به هر چیزی حتی به بچه داریم گیر میده😅

گلم منم ی دختر هفت ساله دارم کلاس اول اصلا هم چیزی که شما میگی نیست.حتما مجردی یا هنوز بچه نداری

خیر

من عاشق بچام....ولی هیچ جوره با بچه فضول و نچسب جور نمیشه....خدا حفظش کنه

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
2825
2823
2791
2779
2792