2777
2789

چندتاسوال دارم

یکی اینکه پست داره؟خودمون دیگه لازم نیست ببریم؟

من نمی تونم ایتم بزنم همه چی روواردمی کنم ولی می زنه زیر10تومن نمیشه!یعنی چی اخه نمی فهمم

واینکه اون درصدکمداازاون قیمت کمدایی که می زنین کم می کنن؟ 

مرسی🌼

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمدا چیه 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
من بلد نیستم ولی خیلی خوبه من دادم دختر خالم برام تو پیجش گذاشت و فروخت ۴میلیون وچهارصد جمعا گیرم ا ...

باباایول👌چه خوب به دخترخالت بگوبه منم یادبده😟

کمدا چیه 

یه برنامه س که اونجامی تونی لباس ولوازم ارایشی وکتاب واینجورچیزایی که لازمت نیس بفروشی یه چیزی مثل دیوارولی بهترازاون

یه برنامه س که اونجامی تونی لباس ولوازم ارایشی وکتاب واینجورچیزایی که لازمت نیس بفروشی یه چیزی مثل د ...

چ فرقی داره با دیوار 🤔

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
هر قیمتی که میزاری کمدا ۱۵ درصدشو برمیداره

تااخرابان زده درصدش صفره 

من کلانمی تونم ایتم بذارم همه چی رومی نویسم بعدکه بفرست رومی زنم می نویسه کمتراز10هزارتومن نمیشه یعنی چی اخه این نمی فهمم دوباره چک می کنم می فرستم ولی بازم اینومی نویسه😟

تااخرابان زده درصدش صفره  من کلانمی تونم ایتم بذارم همه چی رومی نویسم بعدکه بفرست رومی زنم می ...

آره فعلا تا آخر آبان درصد کمدا صفره

خوب مبلغ جنستو بیشتر بزار ۱۵ ، ۲۰ بزار ۱۰ تومن دیگه خیلی کمه 

چ فرقی داره با دیوار 🤔

خب مثل اینستاپیج درست می کنی که اسمش کمده طرف که پول واریزمی کنه اول میره حساب کمدابعدکه طرف تحویل گرفت میادبه حساب تو ولی 15درصدشوکم می کنه

آره فعلا تا آخر آبان درصد کمدا صفره خوب مبلغ جنستو بیشتر بزار ۱۵ ، ۲۰ بزار ۱۰ تومن دیگه خیلی کمه&nb ...

می ذارم بابا100تومن می ذارم نمی دونم چرااینطوری می نویسه

راستی این درسته که خودپست کمدامیادجنسومی بره؟