2777
2789

بچه ها من قلب بچم خداروشکر تشکیل شده دکترم گفت که یکم خون پشت جفت هست ولی نگران کننده نیست آمپول پروژسترون داده ده تا روزی ی دونه پنج تا زدم هیچی ندیدم اما امروز باز دیدم کسی مثل من بوده خطرناکه اوضاعم 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سر جفت بچه هام تا سه ماهگی خونریزی داشتم. سر بچه اول خونریزی پشت جفت هم داشتم و تا اخر سه ماه به شدت خونریزی داشتم اخرشم یه چیزی مث جگر ازم خارج شد و خونریزیم تموم شد. اصلا نگران نباش فقط کارای سنگین نکن. من سر بچه اولم خیلی استراحت کردم و امپولم زدم. اما سر بچه دومم نه استراحت کردم نه امپول زدم ولی خداروشکر همه چی بخیر گذشت

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 
من سر جفت بچه هام تا سه ماهگی خونریزی داشتم. سر بچه اول خونریزی پشت جفت هم داشتم و تا اخر سه ماه به ...

خداروشکر عزیزم برامنم دعاکن 

خطرناک نیست عزیزم ولی باید استراحت کنی حساسه اون امپولارو بزنی حل میشه  انشاالله به سلامتی بیا ...

پنج تا زدم قطع شد ولی امروز که راه رفتم اینطوری شدم چقدر من بدبختم همش استرس استرس 

رفتین‌بچه ها 

اشتباه منُ نکن،اصلا حرکت نداشته باش فقط باید استراحت کنی

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
پنج تا زدم قطع شد ولی امروز که راه رفتم اینطوری شدم چقدر من بدبختم همش استرس استرس 

نه عزیزم تا دکترت اجازشو نداده تا اونموقع استراحت مطلق باش 

امپولارو هم بزن من شیافشو بر میداشتم

فقط مال منےتـــو...
نه عزیزم تا دکترت اجازشو نداده تا اونموقع استراحت مطلق باش  امپولارو هم بزن من شیافشو بر میداش ...

شیاف بمن نیافتاد آمپول داد