2777
2789
عنوان

خدایا میشه نگام کنی...😭

204 بازدید | 13 پست

خدا جونم میخوام اعتراف کنم که:
خیلی جاها  با اینکه میتونستی مچمو بگیری
ولی دستمو گرفتی...خیلی جاها میتونستی پرده از اشتباهاتم برداری وابرومو ببری...ولی بازم هوامو داشتی بازم برام خدایی کردی ولی من حواسم به تو نبودو برگه گناهامو هی بیشتر پر میکردم ... میخوام بگم که پر از گناهم
پر از دروغ وغیبت وپراز گناه پراز پستی ...همه اش قبول دارم وبرای هیچ کدوم هیچ توجیهی ندارم...میدونم بار گناهانم خیلی زیاده روسیاه تر از اونیم که بخوام بگم ببخش من رو
ولی...
من همیشه تو رو به اسم ستار العیوب بودن میشناسم...من قبول دارم اشتباه کردم ولی به بزرگیت قسم به عزتت قسم که پشیمونم از همش 

این حس عذاب وجدان داره کل زندگیمو نابود میکنه...این حس کثیف بودن....اینکه توباهم قهری....اینکه دیگه دوسم نداری بیشتر از هر چیزی من دیوونه میکنه خدایا بخدا بدم ولی نمیتونم تحمل کنم که ازم متنفرشی ‌...خدایا میشه بزاری به حساب جایزالخطا بودنم به حساب خام بودنم به حساب جوونی به حساب اینکه ما هیشکی رو نداریم جز تو....نمیدونم چجوری بگم پشیمونم وچیکار کنم ولی تو ببخش وبگذر

من همیشه صفت (ارحم الراحمین )خیلی دوس دارمم...واقعا بخشش وبزرگیتو توی زندگی خودم دیدم 

من برای تاوان گناهام امادم گرچ دوساله دارم تاوان میدم ولی تو فقط ببخش....

ای پناه بی پناهان....میشه اغوشتو برام باز کنی 

میشه باهام آشتی کنی...

میشه ببخشیم....😭

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده

نمیدونم این دوسال حس میکنم خیلی از خدای خودم دور شدم

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

حتما می بخشه سعی کن توبه که میکنی نشکنی ودراه رضای خودش قدم برداری خداکریم ورحیمه .....برات یه آیت الکرسی میخونم انشالله خدا بهترین هاروبرات رقم بزنه وشماهم براش بهترین بنده باشی ....آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
از کجا میدونی خدا باهات قهره و نبخشیدتت؟ 

نمیدونم ولی واقعا این میدونم که با تمام وجودم دارم زجر میکشم ‌....یه حس عذاب وجدانی که انگار قرار نیست تموم بشه...

حتما می بخشه سعی کن توبه که میکنی نشکنی ودراه رضای خودش قدم برداری خداکریم ورحیمه .....برات یه آیت ا ...

خیلی ممنون مهربون...انشالا که هر چی از خدا میخوای بهت بده

عزیزم نماز میخونی؟ 

میخوندم ولی ترک کردم....بدبختی من از همینجا شروع شد ولی دوباره میخوام شروع کنم نمیدونم شاید حس میکنم قبول نمیکنه 

میخوندم ولی ترک کردم....بدبختی من از همینجا شروع شد ولی دوباره میخوام شروع کنم نمیدونم شاید حس میکنم ...

نمازت رو حتما شروع کرد و بعد نماز با دل صاف با خدا حرف بزن، خیلی تاثیر داره 

باز خوبه واسه شما دو ساله فقط

میدونی آدم با یه چشم بهم زدنی پاش میلغزه تا بخواد درستش کنه هیهاته

نمازت رو حتما شروع کرد و بعد نماز با دل صاف با خدا حرف بزن، خیلی تاثیر داره 

اره حتما شروع میکنم ممنون میشم اگه واسه منم دعا کنید