2777
2789
عنوان

رشد مو

200 بازدید | 26 پست

سلام بچها چیکار کنم رشد موهام زیاد بشه کوتاهش کردم دوست دارم زودتر  بلند بشه 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
منم دوس دارم بلند شه ولی کوتاه 

آهان یعنی راهکاری نداری😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان میخواد بنظرم ولی روغن ارگان خیلی خوبه اگه بتونی اصلش پیدا کنی البته خیلی گرونه ولی خیلی خوبه

روغن  بزنم چون موهام چربه باعث ریزش میشه

روغن  بزنم چون موهام چربه باعث ریزش میشه

نه اصلا روغن ارگان برای ریزش عالیه بخدا من خودم گرفتم دوسال پیش اون موقع تو کیش خریدم ۴۰۰تومن بخدا باورت نمیشه من برا موهام گرفتم چون سوخته بود در اثر کراتین موهام خوب شد ی ذره ته شیشه موند میزدم رو صورتم بخدا صورت رو میکنه اینه خیلی خوبه کاش باز میشد بخرم ولی گرونه الان 

زینک فایده نداره؟

من زینک پلاس دارم میخورم از این قهوه ای ها برا ریزش خوب بود ولی بلند نکرده

من زینک پلاس دارم میخورم از این قهوه ای ها برا ریزش خوب بود ولی بلند نکرده

من شنیدم بلند میکنه ولی درکل رشد مو یه دوره طلایی داره اسمشو یادم رفت تو نت بزنی میاد از اون دوران رد بشخ رشدش خیلی کمه من الان خیلی خیلی کم رشد دارم ولی چندسال پیش هر سال میومد تا کمر میزدم الان دیگه از رو شونم تکون نخورده

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
من شنیدم بلند میکنه ولی درکل رشد مو یه دوره طلایی داره اسمشو یادم رفت تو نت بزنی میاد از اون دوران ر ...

واای نگو یعنی ممکنه دیگه بلند نشه😢

اره خیلی ممکنه 😐منم گرفتارشم تصمیم گرفتم زینک بخورم

تا ۶ ماه زینک بخورم درست میشه

از داروخونه بپرس تجربه داشته باصن یابرو دکتر یه نسخه 

رفتم اتفاقا دکتر تجویز کرده ولی نگفتن تا چ مدت بخور