2777
2789
عنوان

خانوماکدوماتون گل و کادو زایمان نگرفتین بیاین دور هم باشیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی بخاطر کرونا وضع ش خوب نبود خوب دیگع فراموش کنی بهتر اونم نداشته که نخریدی ذهنت درگیر نکن 

نمیتونم فراموش کنم برام لباس و همه چیز میخره ولی ابن مناسبت هارو زیاد توجه نمیکنه ولی من تو اینجور مناسبت ها براش سنگ تموم میذارم توقع دارم😭😭😭

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
برا من گل و کادو خیلیی مهمه برام نخریده بدجور داره عذابم میده

ادم بعد زایمان خیلی دل نازک میشه حتی نگاههای اطرافیان هم یادش میمونه..

هم‌تو حق داری..هم همسرت.

اما میتونست از دلت دربیاره با یه چیز ساده...ناراحتیتو یجوری برسون بهش

من بچه اولم انگشتر. دومیمم یه گوشوار برامن یکی برا دخمل البته من بستری بودم خرید.بیمارستان میومد ملا ...

مبارکت باشه عزیزم.برا من که اونم نمیخرید

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
مبارکت باشه عزیزم.برا من که اونم نمیخرید

تا به روش نیاری آروم نمی شی

بهش بگو که ازش انتظار داری که برات هدیه و گل بخره

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
به بچه ات نگاه کن بگو خدا رو شکر که خدا بهم این هدیه داد. انشاالله وضع مالی خوب بود برو واسه خودت ک ...

خداروشکر.دیشب یادم افتاد گریه کردم گکشواره دخترم از گوشش در اومد انقد گریه کرد تا بندازمش😭به شوهرم گفتم من گله تو رو پیش خدا کردم طفلی دخترم اینطور شد😭

ادم بعد زایمان خیلی دل نازک میشه حتی نگاههای اطرافیان هم یادش میمونه.. هم‌تو حق داری..هم همسرت. ام ...

گفتم بهش ولی میگه وضعم خوب نیس😞

تا به روش نیاری آروم نمی شی بهش بگو که ازش انتظار داری که برات هدیه و گل بخره

به خدا گفتم بهش.حتی از بیماریتان اومدیم خونه مامانم گفت پس چرا برا خانومت گل نگرفتی گفت الان همه جا بینه اس بعد میگیرم دیشبم گفتم گفت وضعم خوب نیس

نمیتونم فراموش کنم برام لباس و همه چیز میخره ولی ابن مناسبت هارو زیاد توجه نمیکنه ولی من تو اینجور م ...

مردها زیاد به مناسب ها توجه نمیکنن مثل ما خانم ها حساس نیستن همین که خرید خونه و کارا انجام‌میدن یه جور محبت میدونن این تفاوت مزد و زن باید درک کرد

یا مستقیم‌بگی من تولدم دوست دارم کادو برام بخری