2777
2789
عنوان

تجربه ی من از عکس رنگی رحم

267 بازدید | 42 پست

صرفا به عنوان تجربه اینجا می نویسم شاید به درد کسی خورد. دوستای گلم عکس واسه من خیلییی راحت بود و اصلا درد نداشتم.. فقط موقع تزریق ماده حاجب یه درد کوچولو به مدت پنج ثانیه داشتم.. تورو خدا الکی نترسونین کسیو .. راحت تر از اون چیزیه که فکر می کنین...

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساعت چهار قراره برم انجام بدم استرس دارم چون همسرم کنارم نیست 

یسوال چقدخونریزی داشتین؟؟؟منظورم بعداز عکس رنگی هستش اگه من رفتم نوبت برنم گفتم همراه خودت پد بهداشتی بیار

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

وای منو اینقدر ترسوندن به زور رفتم نفر جلویم صدای گریه اش اومد من مردم از ترس  ولی وقتی رفتم هیچ دردی نداشتم همون مایع که وارد رحم میشه یکم درد خیلی خفیف حس کردم همین 

هعیییی😶

ب نظر من همه ادما فرق دارن

هر کی میخواد انجام بده

باید خودش دردشو هر چی هست تجربه کنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من ساعت چهار قراره برم انجام بدم استرس دارم چون همسرم کنارم نیست  یسوال چقدخونریزی داشتین؟؟؟من ...

خونریزی؟؟!! هیچی.. با خودت به نوار بهداشتی ببر شاید بعدش لازمت شد.. من که همونم نبردم.. پد بهداشتی ام از داروخونه خریدم

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
نه پد لازم نیس من هیچخونریزی نداشتم خیلی کم 

ممنون ک جواب دادین بمن گفت همراهت باشه گفتم بپرسم ❤️😘

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️