2777
2789
عنوان

برای زایمان طبیعی

98 بازدید | 6 پست

که راحت بشه قبلش چه اقدامایی بکنم مثه ماساژ ناحیه پرینه و پیاده روی

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلیییی بستگی به بدنت داره..

من هیچ کاری نکردم... ولی از درد‌های جدیم که شروع شد بعد۲_۳ ساعت بچم بدنیا اومد...

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

چرا طبیعی وحشتناک چندشه..سزارین کن راحت‌...جای این نظر خالی بود گفتم من بگم...  

منم طبیعی زایمان کردم..راحت بود پیش خودم...پیاده روی زیاد داشتم..و سوره انشقاق رو زیاد میخوندم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
پیاده روی فقط ...من از روز اول پیاده روی کردم تا روزززز آخر  و زایمان خیلییییی راحتی داشتم خدار ...

چقد پیاده روی عزیزم

مثلا روزی چند دقیقه؟

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙