2777
2789
یک و هفتصده🙄

از دیجی کالا گرفتی یا تو لوازم آرایشی ها هست 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته میخوام به پوستم برسم ،نمیدونم برم دکتر پوست بهتره یا همینو بگیرم 

بنظر من بری دکتر پوست بهتره منم میخام برم دختر دایی من سه سال زیر نظر دکتر بود یعنی شد یه. 14 ساله و طبیعی نه که عمل کنه با دارو همه چیشو خوب شد 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
چند وقته میخواح به پوستم برسم ،نمیدونم برم دکتر پوست بهتره یا همینو بگیرم 

قطعا دکتر پوست. خودسرانه کاری نکنید بهتره. ولی برای چروک دیگه همه میگن گینو. دکتری رو ندیدم که ردش کنه. ولی حتما باید توجه کنید به نوع پوسستون. اگه خشک باشه، کرم مخصوص پوست چرب رو بگیرید، گلوله گلوله میشه و همش حروم میشه رو صورتتون. 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
وااای بهم انگیزه دادی منم میرم پیش شادی مظلومی تو کرج تعریفشو زیاد شنیدم

بخدا سه سال یه مراسم داشتیم  بعدش من و همین دختر داییم با هم رفتیم هر کی میدیدش میگفت وای مریم چرا اینهمه زشت شده موهای جلوی پیشانیش ریخته بود و کلا پیشانی شده بود دو متر و صورتش کاملا لکه های قهوه ای که دکتر گفته بود چونکه ژنتیکی هست و بالای 30 سال صورتش زده اینو  گفت با لیزر پاک نمیشه و صورتش چروک و درب و داغون  اومدن خونم خواهر شوهرم گفت فقط تو این موندم این مرد چرا این زنه را گرفته 😂😂😂 خدا شاهده الان شده یه چیز دیگه اما طول کشید سه سال مداوم زیر نظر دکتر بود جلوی پیشانیش مو کاشت با دارو و لیفت و بوتاکس کلا صورتش پر شد میگم شد یه دختر 14 ساله و صورتش مثل برف شد 

عزیزم میشه دکترشونو معرفی کنین؟

عزیزم شیراز دکتر فرهود صالحی 

خوش بحالش، کاش ما هم تغییر کنیم با دکتر پوست😀

مطمعن باش تنبلی بزاریم کنار و با حوصله پیش بریم تغیر میکنه