2777
2789
عنوان

درمان کرونا

463 بازدید | 22 پست

خواهش میکنم هر کس تجربه داره در مورد کرونا کمک کنه 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

عزیزم برو دکتر، یه لیست از غذاها و داروها رو بهت میگن استفاده کن

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

شوهرم از دیروز صبح بدن داشت و سردرد .

دیشب رفته دکتر.جواب تستش هنوز نیومده .دوشنبه آماده میشه .

دیشب تب و لرز داشت 

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به جز داروهایی که دیشب براش نوشته .براش چکار کنم که حالش بهتر بشه .

منظورم دم نوش و داروهای گیاهی هست 

برنج اصلااااا نخوره 

روغن توی غذاهاش نکن یا اگه میکنی خیییییلی کم 

بیشتر سوپی بخوره که هویج زیاد داشته باشه 

سوپ قلم بخوره 

هر روز تخم مرغ اب پز بخوره 

اب هوبج و اب سیب خییییییلی خوبه هر حداقل از هر کدوم یک لیوان بخوره 

غذاهاش مقوی و ابکی باشه 

توی غذاهاش فلفل سیاه هم بریز 

گوجه کبابی بخوره 

هر روز ویتامین سی بخوره 

اگه میتونین به جای اب ساده و خالی اب اکسیژنه بخوره 

اگه میتونین از دارو خونه از این دستگاه های کوچیک که میزان اکسیژن خون رو اندازه گیری میکنن بخرین 

تو این مدت میلش به غذا کم میشه اما باید راضیش کنی مدام ابکی جات بخوره 

اینا بهترینایی بود که باید رعایت کنین  

لیمو ترش عسل پودر زنجبیل با آب جوش قاطی کن هر کدوم به اندازه کافی باشه باید مایعات زیاد بخوره 

عزیزم میخوام بدونم چندروز  طول میکشه که ان شالله حالش رو به بهبود بره.😥😥

برنج اصلااااا نخوره  روغن توی غذاهاش نکن یا اگه میکنی خیییییلی کم  بیشتر سوپی بخوره که ه ...

ممنونم  عزیزم .

♻️سلام دوستای گلم منم میخوام تجربه ابتلا به کرونا رو بگم

من یه روز روکش دندونم شکست و مجبور شدم رفتم رادیولوژی و دندون پزشکی که به  احتمال زیاد از یکی از این دوجا کرونا به من منتقل شد

من صبح زود یهویی که از خواب بیدارشدم دیدم سردرد /چشم درد/بدن درد/ کلیه درد/ گلو درد/حالت تهوع شدید دارم بالاخره عصرش رفتم دکتر که با توجه به علائمی که داشتم اکسیژن خونم رو اندازه گرفتن که روی ۹۳ بود و دکتر تشخیص کرونا داد بعد از اون شوهرم تست و سیتی اسکن داد که خداروشکر منفی بود و خودش رو از ما جدا کرد و من و پسر ۳ ساله ام تو خونه خودمون قرنطینه کردیم ( اینوبگم حتما به دکترمراجعه کنید چون داروها و تقویتی هایی که میدن خیلی خوبه و واقعا حال منو خیلی بهتر کردن)من شب اول با سرم و آمپول مسکن و تقویتی گذروندم روز دوم هم شروع کردم مایعات و دمنوش خوردن  روز چهارم هم حس بویایی کلا ازدست دادم کروناروی گوارشم هم تاثیر گذاشته بود معذرت میخوام یباراسهال بودم یبار یبوست بودم دلپیچه داشتم معده درد داشتم کلیه درد داشتم

اما خداروشکر من باهرسختی گذروندم پسرم هم خداروشکر فقط سه شبانه روز تب کردکه باداروکنترلش کردم دیگه هیچ علائمی نداشت

چیزایی که من مصرف کردم خیلی خوب بود:

✔دمنوش آویشن و بابونه

✔ترکیب ( آب جوش +زردچوبه + زعفران+زنجبیل+عسل)

✔ترکیب (آبجوش+آبلیمو+عسل)

✔ترکیب(آبجوش+چهارتخمی+عسل)

✔ترکیب(آبجوش+گلاب+زعفران+عسل)

✔غرغره کردن آب نمک صبح ظهر شب

نکته : یه نکته خیلی مهم اینکه لطفا از بخور جوش شیرین استفاده نکنید که به شدت واسه ریه خطرناکه من حتی از دکتر هم سوال کردم ایشون هم به شدت مخالفت کردن ...

💚به امید روزای بدون #کرونا 💚‌

💖🅾💖

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

من همسرم تو تابستون مبتلا شد فقط با این روش پیش رفتم 

لبنیات رو هم کامل حذف کردم 

جزء ویتامین سی که خریدم بقیه داروها رو به صورت طبیعی که توضییح داده مصرف کردیم 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

از همتون ممنونم .خیلی اعصابم بهم ریخته بود .آشفته بودم .اصلا نمیدونستم چکار کنم 😥

۱ اصلا اصلا بخور جوش شیرین نده, بعضیا بدتر شدن و چند نفر رفتن تو کما یکیشونم فوت شد,کلا بخور نده هیچی

(منم دادم بخور اما شانس اوردم,به من ساخت بهتر شدم)

۲ شیر و لبنیات و فست فود و غذای چرب و سنگین ,گوجه,گوجه کبابی,شیرینی جات ,نوشابه,ابمیوه های بازاریو ... اصصصصلا نخورید

۳ فقط اب زیاد ,چایی کمرنگ بدون قند یا قند خیلی کم ,اب میوه طبیعی خودتون اب بگیرید همون موقع بخورید.غیر از اب سیب که سیب رو همینجوری بخورید

یه روز اویشن یه روز بابونه دم کنید بخورید(اگر زیادی گرمی بدنتون بالا زد توی اویشن و بابونتون میتونید ۵تا عناب یه کم خورد کنید بریزید توشون)

۴ زنجبیل عالیه.میتونی بریزی تو همون چایی بخوری

۵ گلاب من میخوردم روزی ی ق غ خوری.بو میکشیدم.به صورتمم میزدم.

۶ اگر بویایی ندارید چیزای تند بو بکشید,خودم روغن نعنا بو میکشیدم,(بویایی سریعتر برمیگرده)

۷ دارو امام موسی کاظم طبعش گرمه.سیستم ایمنی میبره بالا

البته باید موادش رو بهترین رو بخرید و طبق دستور بخورید نه بیشتر,(شب قبل خواب نصف ق چایی خوری)(۲ ساعت قبل و بعدش هیچی خورده نشه حتی اب)

۸ غذا سبک بخورید معده تو این مریضی نباید سنگین باشه,مثل سوپ که ادم میخوره کلی اما یه ساعت بعد باز گشنشه.در این حد سبک

۹ بلدرچین هم من خودم اب پز کردم ابش که تموم شد نذاشتم سرخ بشه.دیگه خوردم طبع لطیف و سبکی داره برا بیمارا خوبه

۱۰ برخلاف چیزایی که میگن ,فلفل اصلا نخورید,تیزی تندی نخورید,من نفسم میگرفت واقعا,همون زنجبیل عالیه

۱۱ کندر خوراکی هم میگن عالیه ,اما مصرفش چجوریه نمیدونم

۱۲ اب نمک غر غره کنید

۱۳ ابلیمو عسل عالیه صبح اگر میخورید ناشتا,هر سه وعده هم میشه خورد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون