۱ اصلا اصلا بخور جوش شیرین نده, بعضیا بدتر شدن و چند نفر رفتن تو کما یکیشونم فوت شد,کلا بخور نده هیچی
(منم دادم بخور اما شانس اوردم,به من ساخت بهتر شدم)
۲ شیر و لبنیات و فست فود و غذای چرب و سنگین ,گوجه,گوجه کبابی,شیرینی جات ,نوشابه,ابمیوه های بازاریو ... اصصصصلا نخورید
۳ فقط اب زیاد ,چایی کمرنگ بدون قند یا قند خیلی کم ,اب میوه طبیعی خودتون اب بگیرید همون موقع بخورید.غیر از اب سیب که سیب رو همینجوری بخورید
یه روز اویشن یه روز بابونه دم کنید بخورید(اگر زیادی گرمی بدنتون بالا زد توی اویشن و بابونتون میتونید ۵تا عناب یه کم خورد کنید بریزید توشون)
۴ زنجبیل عالیه.میتونی بریزی تو همون چایی بخوری
۵ گلاب من میخوردم روزی ی ق غ خوری.بو میکشیدم.به صورتمم میزدم.
۶ اگر بویایی ندارید چیزای تند بو بکشید,خودم روغن نعنا بو میکشیدم,(بویایی سریعتر برمیگرده)
۷ دارو امام موسی کاظم طبعش گرمه.سیستم ایمنی میبره بالا
البته باید موادش رو بهترین رو بخرید و طبق دستور بخورید نه بیشتر,(شب قبل خواب نصف ق چایی خوری)(۲ ساعت قبل و بعدش هیچی خورده نشه حتی اب)
۸ غذا سبک بخورید معده تو این مریضی نباید سنگین باشه,مثل سوپ که ادم میخوره کلی اما یه ساعت بعد باز گشنشه.در این حد سبک
۹ بلدرچین هم من خودم اب پز کردم ابش که تموم شد نذاشتم سرخ بشه.دیگه خوردم طبع لطیف و سبکی داره برا بیمارا خوبه
۱۰ برخلاف چیزایی که میگن ,فلفل اصلا نخورید,تیزی تندی نخورید,من نفسم میگرفت واقعا,همون زنجبیل عالیه
۱۱ کندر خوراکی هم میگن عالیه ,اما مصرفش چجوریه نمیدونم
۱۲ اب نمک غر غره کنید
۱۳ ابلیمو عسل عالیه صبح اگر میخورید ناشتا,هر سه وعده هم میشه خورد