2777
2789

اگه در جریان تاپیک قبلم باشین یا لطف کنین بخونین....

خلاصه بگم.... که مادرشوهر هیچ وقت زنگ به من نمیزد تو این ۹ ساله...‌حالا یکسال گاهی میزنه که مثلا حال بپرسه .... اونم گاهی جواب میدم گاهی نه که متوجه نشم.... اونم وهم داره که از قصد جواب نمیدم  همیشه یه مدلی میگه که انگار از قصد و عمد و غرض بوده....و زودی به شوهرم میگفت این جواب نمیده.... 

تا اخرین بار که من متوجه نشدم به موبایلم زده بود بعد  بهش زنگ زدم و اونم با یه لحنی که من خوشم نیومد و انگار از قصد جواب نمیدم....چیزی نگفتم.... ولی بعدش براش متن زدم که گوشیم چک کردم دوبار تماس گرفتین نه یک عالمه.... 

از اونجایی که میدونم مادرشوهر کلی پشت سر من حرف زده و میزنه و از هیچی حرف در میارن و منم بسیار ادم بی زبون و ساکت و مظلومی بودم که هیچ وقت صدام در نیومده....

و میدونم به دخترهاش میگه....

بعد  خواهر شوهرم بعدش استوری متنی راجب ادب....

به نظرتون منظورش به من بوده؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر از این استوری گذاشتنها بدم میاد 

خداروشکر تا حالا استوری نذاشتم.

شمام بی خیال باش هیچ وقتم استوری فامیل رو نگاه نکن

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

ولی خدایی وقتی یکی بهتون زنگ میزنه حتی اگه نمیبینید فرداش بهش بزنگید اخه به غرور ادم بر میخوره تازه ساید طرف کار داسته باسه روشم نشه دوباره بزنگه

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 

محل نده، چراخودتو درگیرمیکنی، من حوصله ای حرفارو ندارم شماره کسی نمیزارم هی استوری وپروفایل ببینم حوصله داری، زندگی خودتو بکن

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).