2777
2789
عنوان

چه جوری معجزه میشه ؟

5977 بازدید | 39 پست

همسرم تو آی سی یو بستریه بخاطر کرونا ، ازش قطع امید کردن. نمیدوم دیگه چیکار کنم ، نمیتونم بدون اون زندگی کنم ، هیچکس به دادم نمیرسه ، چرا خدا جوابمو نمیده ، چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا دیدین مریض ناعلاج شفا بگیره ؟ 

ایشالا خوب میشه گلم ❤️

توکلت به خدا ❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

اره انشاله شفا میگیره

یکی همین جا میگفت بیمار کرونایی رو جواب کردن خوب شده. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بله من خودم سرطان خون داشتم توی همون

بیمارستان شفاگرفتم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

اره بچه که بودم یه اقایی رو ویلچر بود یه امام زاده جنوب کشور بود ما رفتیم مسافرت شب اونجا رفتیم زیارت امامزاده گفتن شفا میده ما رفتیم یه خانمه هر روز شوهرشو میاورد اونجا التماس میکرد 😖😖 همه جم شدن دور ویلچر مرد بلند شد حالا خدا بهتر میدونه ولی اون بلند شده بود معجزه برا ما ادمای معمولی پیش نمیاد مگر خدا زیاد دوسمون داشته باشه بهمون فرصت بده این روزا خیلیا از پیشمون رفتن همه ما هم پیریم یه دنیای دیگه دیر یا زود فشاری که روی شماست ترس از دست دادنه حق میدم و دعا میکنم خدا کمکشون خدا همه چیو میبینه 🌹

محل کارش بیمارستانه اونجا گرفت . 

شوهر منم بیمارستانه خودش گرفت۶ ماه پیش بدون علائم خوب شد ترسشم‌انداخت به جون من از اون روز تا حالا همش حالم بده ۵ بار تستم منفی ۶ بار سی تی اسکن منفی  معده داغون هر ماه ازمایش و تعویض دکتر تا ببینم خدا چی میخواد واقعا من ترسیدم و میترسم امیدوارم خدا شوهرتونو برگردونه به زندگی ازش کمک بخواین خدا میشنوه 🌹🌹🙏

خیلی خوب درکت میکنم بابام کرونا داره خیلی خیلی حالش،بد بود نود درصدریه هاشو گرفته بود.یه هفته بستری شد ... توکلت به خدا باشه برای،ما که معجزه،شد.انشالله همسرتون سلامتیشونو بدست میارن.از ته دلم دعا میکنم  براشون .

وای عزیزم عموی منم تو همین شرایطه براتون حمد میخونم.ان شا الله هر دوشون شفا بگیرین

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم