2777
2789
عنوان

تاحالا شده ؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 38 پست
من بعدار ۸ سال نتونستم فراموشش کنم 

نگو 😭😭😭😭همه امیدم به آینه زمان بگذره و من بی توجهیاش یادم بره یادم بره چقدر منو نمی‌خواست 

ازش متنفرم از خودم متنفرم

چقد مثل منی،منم ۵ سال بود عاشقش بودم ،از گل کمتر بهش نمیگفتم،عاشقش بودم،چندوقت پیش بعد دوسال بیخبری بهش پیام دادم،اول خیلی استقبال کرد ولی بعد بلاکم کرد ،دوباره یهفته بعدش از بلاک درم اورد 

یبار واسه همیشه هرچی تو دلته بهش بگو،گاهی به خاطر حجم حرفای نگفته این علاقه موندگار میشه ،من چهار تا پیام ۴ صفحه ای پر از فحش ببا دوتا خطم بهش دادم،البته به سرعت از سرم نیفتاد ولی چندبار دگ ک ایدی و ایناشو چک کردم و دیدم چقد هرزه شده ازش دلکنده شدم،البته هربار هم ختم صلوات برای رسیدن بهش برمیداشتم و یبارم سوره حجرو خوندم ،الان دگ هیچ حسی بهش ندارم

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مثل منی،منم ۵ سال بود عاشقش بودم ،از گل کمتر بهش نمیگفتم،عاشقش بودم،چندوقت پیش بعد دوسال بیخبری ...

خوشبحالت آره واقعا حس کردم تو منی😔

خیلی خوشحالم برات که دیگه همچین کسی تو زندگیت نیست چی بهش بگم بگم این همه بی توجهی اینقدر احمقم که مهرش از دلم میوفته که دوباره خوردم کنه یه وقتایی به جادو و دعا نویس فکر میکنم بعد خودم میترسم یه دعایی چیزی نمیدونی بخونم

خب اولین که اون شما رو دوس داره؟؟؟؟؟ بعد چجوری اشنا شدین همسایه بود فامیل بود اشنا بود؟؟

نه فکر نکنم بخاطر همین می‌خوام ازش دل بکنم انگار که ذهنش پیش کس دیگه ایه اینو نمیگه ها ولی من میفهمم 

اولش که پیام دادم چند شب پیش ناشناس بودم یعنی خودم معرفی نکردم اینقدر خوب برخورد و کرد و اینا فهمید منم به روی خودش نیاورد ولی حس کردم یجوریه یا دیگه نمیخواهم همکلاسی بودیم

خوشبحالت آره واقعا حس کردم تو منی😔 خیلی خوشحالم برات که دیگه همچین کسی تو زندگیت نیست چی بهش بگم ب ...

سعی کن تصور ایده الی ک ازش تو ذهنت ساختی رو خراب کنی،گاهی وقتی خیلی بهش احترام میزاری تو ذهنت بزرگ میشه،یبار حرفاتو بهش بزن و بگو کاری ک باهات کرده فقط کار لاشی هاس و چقدر عوضی بوده ک تونسته این کارارو در حقت بکنه و چندتا فحشم بده

هرچی تو دلته بهش بگو 

فراموش کردنش هزینه داره عزیزم و این فراموش کردن گاهی به قیمت از دست دادن غرورته،به هرچی اعتقاد داری انجام بده،منظورم جادو نیس،نذر و نیازه ،اگه به صلاحت نباشه خدا خودش بهت دلیل میده ک فراموشش کنی ،برای ایندت برنامه ریزی کن و معیارای فرد ایده ال زندگیتو رو یه کاغذ بنویس،اینکه دوس داری رفتارش باهات چجوری باشه

کم کم وقتی میبینی چقد از ایده ال هات دوره دلت ازش کنده میشه،توکل کن عزیزم

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
نه فکر نکنم بخاطر همین می‌خوام ازش دل بکنم انگار که ذهنش پیش کس دیگه ایه اینو نمیگه ها ولی من میفهمم ...

اها همکلاسی دانشگاه؟

پس چت که نکردین زیاد؟

چحوری وابسته شدین؟

بعدش اگه هم رابطه ای یا چتی بود اون اگه شما رو دوس داشت خب با شما ادامه میداد و الانم دوس بود

شما میگی ۲ ساله خبر ندارم؟؟

برام از رابطه شما با اون بگین

رابطه و ارتباط با اون...

اونوقت میفهمم در چه حدیه قضیه....

من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃
سعی کن تصور ایده الی ک ازش تو ذهنت ساختی رو خراب کنی،گاهی وقتی خیلی بهش احترام میزاری تو ذهنت بزرگ م ...

مرسیی عزیزم حرفاتون خیلی آرومم کرد من خواهر ندارم ممنون از نصیحت های خواهرانتون

اها همکلاسی دانشگاه؟ پس چت که نکردین زیاد؟ چحوری وابسته شدین؟ بعدش اگه هم رابطه ای یا چتی بود اون ...

بله چرا اون اوایل به بهانه درس و اینا چت میکردیم زیاد نمی‌دونم خودمم نفهمیدم چجوری وابستش شدم همه میخواستم باهاش باشند منم اصلا تو شرایط خوبی نبودم اول فقط از اخلاقش خوشم اومد نمی‌دونم چیشد که تو ذهنم موند 

نه فکر کنم دوسم داشته باشه ازش میاد مچولی هنوز دوسش دارم نمی‌دونم چجوری بگم یه حالتی بدی 

بخاطر همین می‌خوام سرمو بگویم تو دیوار شاید فراموشی بگیرم فراموشش کنم

بله چرا اون اوایل به بهانه درس و اینا چت میکردیم زیاد نمی‌دونم خودمم نفهمیدم چجوری وابستش شدم همه می ...

نمیفهمم

اقا تو بهش گفتی دوستش داری.؟؟

بعدش بپرس تو هم دوسم داری؟

من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃