2777
2789
عنوان

🙄توروخدا بیاین-قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست
عزیزم تو بعد از یک هفته دوباره قرصرو خوردی حتما اثر میکنه خودشون میگن بعد از ۵روز دومیو باید بخوری ت ...

ببین قشنگ خوندی مطمعنی؟؟؟؟؟؟؟؟

من بار اول ک خوردم پریود شدم  پریودیم ک تموم شد بعد شیش روز فردای پریودی دوباره قرص خوردم ولی هنوز پریود نشدم ۸ روز شد  نمیدونم متوجه شدی یا نه 

من خیلی استرس دارم   

خدا جونم میدونم حواست بهم هست عاشقتم مهربون   
🤦🏻‍♀️اخ میدونین سشنبه  ی رابطه پرخطر داشتم چهارشنبه قرص خوردم باز ۵شنبم دوباره پرخطر بو ...

همون یک بار اول هم ولسه ول دوره کافیه

من این تجربه رو داشتم

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ببخشید به من هم جواب بدین دوماهه زایمان کردم شیر میدم میتونم قرص اورژانسی بخورم؟

عزیزم اطلاعی ندارم واقعا🤦🏻‍♀️

میخوای از دکتر زنان انلاین فردا مشاوره بگیر بپرس

ببین قشنگ خوندی مطمعنی؟؟؟؟؟؟؟؟ من بار اول ک خوردم پریود شدم  پریودیم ک تموم شد بعد شیش روز فرد ...

اره عزیزم من تجربشووووو دااااارم

تازه من دو هفته یا بیشتر عقب انداختم بعد قرص دومی

اصلاااا نگران نباش هرمونات بهم ریختههههههه

🙄مثل روز واسم روشنه چن روز دیگه پری میشی ب این حال استرسی الانت میخندیی قووول میدم

میفهمتتتت چی میگیییی درکت میکنم ولی میشی منم همینجور تجربه ای دقیقا داشتم

🤦🏻‍♀️اخ میدونین سشنبه  ی رابطه پرخطر داشتم چهارشنبه قرص خوردم باز ۵شنبم دوباره پرخطر بو ...

نه عزیزم نگران باش من یه بار همینجوری قرص خوررم ولی میگن نباید زیاد از قرص اورژانسی استفاده کنی خطرناکه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
فداتشم گلم مرسی  بابت راهنماییت ایشالله✋🏻❤️

خواهش میکنم عزیزم 😊🌹

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
شمام دوبار خوردی تو فاصله چن روز؟؟؟

آره 

اره عزیزم من تجربشووووو دااااارم تازه من دو هفته یا بیشتر عقب انداختم بعد قرص دومی اصلاااا نگران ن ...

خدا کنه خیلی حالم بده قراره شاغل شم قبلا ی سقط داشتم اصلا تحمل اون دردو ندارم جونی نمونده واسم  

عزیزم شما چن کیلویی میگ این قرص واسه وزن بالای ۸۰ اثر نداره درسته؟

خدا جونم میدونم حواست بهم هست عاشقتم مهربون