2777
2789
عنوان

کسی هست متخصص نوزاد در اسلامشهر بشناسه برا زردی نوزادم میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 25 پست
😭😭 دلم گرفته شیرم خیلی کم شده با شیرم بچم سیر نمیشه 

شیر خشک بده دلشم درد میکنه مارکش رو عوض کن

شاید همون گرسنگی روش اثر گذاشته ک میگی زرد تر شده

ببین گرسنگی هم ب بچه اسیب میزنه هاا

شیر خودت رو بده ولی اولویت اول ت سیر بودن بچه باشه

سیرش کن بعد شیر خودت رو بده.کم بودن شیر طبیعیه باید هی بخوره تا زیاد بشه

خب ۹ ک خیلی خوب بوده تا دوماه ممکنه بچه زرد باشه.همون ده یازده هم برای پونزده روزه زیاد نیست.زردی ا ...

بهش شیر خشکم میدم اخه شیرخودم کمه بچه م سیر نمیشه پس اول میبرم ازمایشگاه ازاد بگیرم انشاا.. که پایین باشه تروخدا دعا کن برام 

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک بده دلشم درد میکنه مارکش رو عوض کن شاید همون گرسنگی روش اثر گذاشته ک میگی زرد تر شده ببین ...

دل دردش از ترنجبین و شیر خشت میتونه باشه ؟ اخه دلش خیلی صدا میده الان ۲ شبه اروم نداره 

دل دردش از ترنجبین و شیر خشت میتونه باشه ؟ اخه دلش خیلی صدا میده الان ۲ شبه اروم نداره  

بله گلم سردیش شده

ترنجبین ب شدت سرده.روده اش رو شل میکنه.دیگه نده بهش

تاثیری ام‌نداره.من خودم دوبار خوردم فشارم افتاد اونقد حالت تهوع بهم دست داد

خودت دوتا چای نبات اساسی بخور طبع ات گرم بشه رازیانه ام میگن برای ازدیاد شیر خوبه

دل و روده زبون بسته رو یکی کردی😬😬 دلم ریش شد براش

میترسم بگم اب جوشیده و نبات بده خیلی گوگولیه ولی خودتم دیگه سردی نخور اصلا

بله گلم سردیش شده ترنجبین ب شدت سرده.روده اش رو شل میکنه.دیگه نده بهش تاثیری ام‌نداره.من خودم دوبا ...

ای وای بر من تقصیر این مادرشوهرم بود گفت بده بهش 

اگه نبات بخورم زردیش نره بالا ؟

عزیزم یک‌راهکار میگم خییلی عالیه امتحان کن من برا دخترامم امتحان کرردم زردی دخترای من هی بالا و‌پایین میرفت و‌همش آزمایش خون میگرفتن ببین یک پیاز بزررگ رو روی شعله ملایم گاز بزاررر بعد یک قابلمه رو برعکس روهمون شعله ای ک پیاز بوود بزار بعد نیم ساعت پیاز رو بردار پوست کن و‌بعد سررد شدن روی قسمت پیشانی تا وسط سر بچه بزاررر بعد سرش رو با روسری ببند شب تا صبح سریع زردی بچه میاد پایین

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
ای وای بر من تقصیر این مادرشوهرم بود گفت بده بهش  اگه نبات بخورم زردیش نره بالا ؟

ببین چون خیلی گوگولیه من نمیتونم کاری رو بگم انجام بدب یا نه، تجربه خودمو گفتم برات

مادربزرگا همشوووون میگن سردی بده.شاید دلیلش اینه بوده ک از سردی بدنشون روون بشه و زودتر دفع کنن

از اون بنده خدا ناراحت نباش اصلا

تا صبح صبر کن.هشت صبح ببرش ازمایشگاه.خودت درخواست کن تا نزدیک ظهر میدن.بعد جوابش رو ببر دکتر ببینه

ولی‌ من حداقل سردی نخور دیگه به خودشم چیزی نده تا صبح. این‌که میگی شکمش صدا میده معلومه کار سردی هست.ممکنه حتی ب خودشم بپیچه.بعد جوابش خوب بود بعد ازون دیگه چای نبات بخور تا حسابی تلافی بشه

حتما بیا نایجه ازمایش فسقلی ات رو هم بگو اینجا

بنظر من ک اصولا نباید زردی داشته باشه

چی شد بچه ات؟ یه خبری میدادی کاش

سلام خداروشکر زردیش خوب شده ولی دلش هنوزم درد میکنه و میپیچه به خودش گرمی خیلی کم میخورم میترسم برا زردیش که برگرده ولی دل دردشو نمیدونم چیکارکنم

ببخشید دوستم دیر جواب دادم