2777
2789
عنوان

تورک ها و کوردها بیان لطفا

378 بازدید | 43 پست

نمی دونستم چکار کنم که جواب سوالم رو بگیرم، فکر کردم از خودتون کمک بخوام

چرا تازگی به جای ترک و کرد می نویسن تورک و کورد؟

متوجه شدم که غلط املایی نیست و لابد دلیلی خاصی داره

شما می دونین؟

شاید یکی فک کنه ترک پا منظورشه..😂

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست ما اسم خودمونم به فارسی و زبان شما بگیم.. با زبون خودمون میگیم و غلط نیست

خب دیگه خودم کوردم گفتم کورد و تورک درست به نظرم او استثنا جدیدا تو کلاس اول اضافه سده البته خیلی جدید نیست 

قرار نیست ما اسم خودمونم به فارسی و زبان شما بگیم.. با زبون خودمون میگیم و غلط نیست

منظورم غلط نیست عزیزم.می خوام ببینم چی سد که یهو اینطوری شد؟ مثلا شما از قدیم هم می نوشتین تورک یا کورد؟

از قدیم هم می نوشتین تورک؟

بله اصلش تورک هست

اگه دقت کنی اسم ترکیه به لاتین Turkey نوشته میشه

من رو کیبوردم علاوه بر انگلیسی و فارسی، زبان تورکی هم دارم و تورکی رو Türkçe نوشته

هیچ جای دنیا نمینویسن Tork

مینویسن Türk

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منظورم غلط نیست عزیزم.می خوام ببینم چی سد که یهو اینطوری شد؟ مثلا شما از قدیم هم می نوشتین تورک یا ک ...

من قدیم نبودم که...ولی میدونم که تورک گفته میشه..شاید قدیم به زبان و گویش و لهجه ی فارسی ترک گفته میشده که الان یاد گرفتیم با لهجه ی خودمون اسممونو بگیم

🖤
منظورم غلط نیست عزیزم.می خوام ببینم چی سد که یهو اینطوری شد؟ مثلا شما از قدیم هم می نوشتین تورک یا ک ...

الان تو کلاس اول اینجور آموزش داریم مثلا مثل چوگان اون و مینوبسن اما او میخونن بهش میگن او استثنا 

بله اصلش تورک هست اگه دقت کنی اسم ترکیه به لاتین Turkey نوشته میشه من رو کیبوردم علاوه بر انگلیسی ...

یعنی اینکه تازگی ها همه درستش رو یاد گرفتن؟ منظورتون اینه؟ کرد و کورد هم همینه؟