2777
2789

خانوما تو تاپیکای قبلم گفتم که عمم کرونا گرفته بود 

حالا چن روزیه ک شوهر عمم هم کرونا گرفته هیچ گونه بیماری زمینه ای هم نداره فقط یکم خیلی کوچولو اضافه وزن دکتر گعته داره

حالا اکسیژن خونش اومده پایین نمیدونم چنده فقط دختر عمم زنگ زد گفت دکتر گفته باید باباش بستری شه

کسی میدونه الان شوهرعمم جی میشه؟دستگاه اکسیژن بهش وصل میکنن؟حالش خوب میشه؟

تجربه اینطوری تاحالا داشتین؟

عمم بدون شوهرش دووم نمیاره خاهشا اگ میدونین بگین

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
شایدم بستریش نکن

مطمئنی یعنی چطور؟اکسیژن بش وصل میکنن میاد خونه؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم بهتر میشه،حتما حتما خیلی بهش ابمیوه طبیعی و مایعات بدین،سیرابی هم عالیه

چشم توروخدا دعاش کنین😭😭😭

یکی دوروزه اکسیژن وصل می کنم بعدنرمال شدمیفرستن خونه

شما تجربشو دارین؟خودتون خدایی نکرده یا اطرافیانتون مثل شوهرعمم بودع؟

مطمئنی یعنی چطور؟اکسیژن بش وصل میکنن میاد خونه؟

از دارو خونه نمیدونم چی میدن ولسه اکسیژن خونه

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد