2777
2789
عنوان

خانما تروخدا سریع بیاین

289 بازدید | 11 پست

دیدین سلبرتی های خارجی یا کلا خارجی ها همیشه موهاشون مرطوب اصولا بعد حمام میان همون حالت خوب مو هاشون ماندگار هست و آدم فک میکنه موهاشون هنوز خیسه تروخدا اگه میدونید چی میزنن بهش میشه بگین چون من موهام وره بشدت نیاز دارم 

من یک ترنسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم مو خوبه ؟

من خودم موهام فره

ماسک داخل حموم استفاده میکنم

بعد از حموم هم که موهام مرطوبه سرم مو

اونجوری شبیه فیلما نمیشه چون اونا گریم و سشواره ولی خب از اولش خیلی بهتر میشه

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
جدی منم موهام فرفریه یعنی اون حالت فرفری تو حموم حفظ میشه؟؟؟؟

صد در صد که نیست ولی بهتر از حالت اولشه

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

موهات تا کجاته 😍... سرم مو بزن نتیجه میگیری😍...من عاوشق موهای بلندم...یه کم دیگه مونده ب باسنم برسه😍..تو موهات تا کجاته آجی😍

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏