2777
2789
عنوان

دلم خووون خیلی خیلی

314 بازدید | 23 پست

سلام دلم خیلی گرفته ازوقتی یادمه تو یه خانواده ای بزرگ شدم که همه چی برام فراهم بوده نه من کلا اعضای خونواده تورفاه بودیم ولی نمیدونم چیشد کل اون امکانات رف بابام از یه ادم پولدار که کم کمش دو سه تا ماشین داشتیم رسیدیم به ی پراید اونم قرضی پولش.چقد پدرمادرم باایمان اهل خداپیغمبر.مال حروم تاحالا نخوردن.خداهم جواب دعاهامون نمیده دلم خیلی گرفته دیگه دارم کافرمیشم

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم وضعشون خوب میشه ناامید نباش 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

عزیزم تقصیر خدا نیس تقصیر بعصیاس ک ب این وصع افتادیم خدا ازشون نگذره

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عزیزم خدا بهتون سلامتی بده خیلی اوقات این امتحان ها به مال حروم خوردن یا نخوردن ربط نداره ما حکمت کا ...

اخه حگمت یه سال دوسال نه چندسال .انقد پدرم توفامیل اجر و قرب داشت که حالا برادراش دل میسوزونن این منو میسوزونه