2777
2789
عنوان

یساله منتظرم

604 بازدید | 8 پست

پارسال نتونستم گل نرگس بگیرم و فصلش گذشت

من عاااشق گل نرگسم

بنظرتون الان پیدامیسه تو گلفروشیا؟

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

داشتم تو نت دنبال یه چیز در مورد سقط میگشتم پست شما رو دیدم مال خیلی وقت پیش😁من یه ماه پیش سقط داشتم ولی بقایا داشتم که همین 4روز پیش کورتاژ شدم لوله هامم بستم.. حالا اینقد استرس دارم که از قبل حامله نبوده باشم😂😂بعد پیش خودم میگم نه بابا اگه بودم دکتر متوجه میشد موقه کورتاژ؟؟؟ نه؟؟؟ 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

راستی یه ماه پیش گل نرگس گرفتیم واسه مزار مامان بزرگم نرگس تو باغ ما تا هفته پیش گل میداد

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یه ماه پیش گل نرگس گرفتیم واسه مزار مامان بزرگم نرگس تو باغ ما تا هفته پیش گل میداد

روحشون شاد عزیزم

اره نگران نباش اگ باردار بودی حتما دکتر میفهمید خیالت راحت جانم😘

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
روحشون شاد عزیزم اره نگران نباش اگ باردار بودی حتما دکتر میفهمید خیالت راحت جانم😘

قربونت عزیزم.. راستی دوباره حامله شدی انداختیش بازم

قربونت عزیزم.. راستی دوباره حامله شدی انداختیش بازم

من بعد پسرم یبار حامله شدم و سقطش کردیم چون شرایطشو نداشتیم

من بعد پسرم یبار حامله شدم و سقطش کردیم چون شرایطشو نداشتیم

اهان خب پس... منم خودم انداختم 

🛑توجه توجه🛑

آموزش حفظ قرآن،روخوانی و روانخوانی،تجوید

ویژه کودکان،نوجوانان،بزرگسالان

بصورت خصوصی،گروهی،آنلاین،آفلاین

با هزینه ای بسیار کم

ظرفیت محدود

برای ثبت نام به این شماره در واتساپ پیام بدهید👇 

09372837620 

خانم رحیمی

🌹🌹