2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان سوال در مورد دین دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 32 پست

حق تجسس و بررسی ندارید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سوءظن گناهه کبیرست 

تجسس لازم نیست 

از کجا میدونی حرامه؟

تهمت میشه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی مامان ت یقین داره که مال خودش هست دیگه شک نکن واینی که میگی شاید ازراه حرام باشه اینجا شما دوتا گناه میکنید هم غیبت وهم تهمت .....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
گفتم از جایی برداشته چون ی بار یکی از فامیلامون بهشون تهمت زده اما فقط ی تهمت بوده

پاسخت رو بالاتر مذهبی ها دادن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
گفتم از جایی برداشته چون ی بار یکی از فامیلامون بهشون تهمت زده اما فقط ی تهمت بوده

شما تکرارش نکن

با رفتارت هم دلش رو نشکن 

تجسس لازم نیست بیشتر خودت رو می اندازی به گناه 

اگه قرض که پس میدی . اگر هم هدیه که نباید هی بپرسی

وقتی دلیلی بر حرام بودن ندارید.. سو ظن خودش گناهه

اره فقط حدس زدم تا حالا خلاف ازش ندیدم ی بار یکی بهش تهمت  زد ک دزدی کردن همین اومد تو ذهنم دیگه والا ترسیدم اینم اینجوری از کسی  برداشته ولی بعد  فهمیدم  فقط تهمت بهش زدن 

اونوقت شما بر اساس یک حرف که خودتون هم اذعان دارید به تهمت بودنش، گمان بد بردید که شاید این پول حرام باشه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
۵۰۰ میلیون؟ عزیزم هدیه رو باید حلال در نظر بگیری  بعدم ظن خوب داشته باش به مردم  البته ...

ن بابا  ۵۰۰ هزارتومن 

خداشکر  ک کمک کردی واقعا  من ب این  پول احتیاج  دارم اونم میخاه  بهم هدیه بدش

اونوقت شما بر اساس یک حرف که خودتون هم اذعان دارید به تهمت بودنش، گمان بد بردید که شاید این پول حرام ...

اره ولی الان فهمیدم  کارم اشتباه  بود من ک مطمعن  نیستم تازه بدی هم ازش ندیدم  

تازه  من ب این پول احتیاج  دارم