2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال دارین دو ساله باشه؟؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 31022 بازدید | 93 پست
بچه من دوساله هست بردیم روانپزشک کودک بیش فعالی داره  اما خیلی پرتحرک نیست فقط تمرکز و توجه ند ...

پسر منم همینجوریه

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

ن بابا خودتو ناراحت نکن داداش من تا سه سالگی حرف نمیزد فقط صدا در میورد ما هم ترسیدم مادر بزرگم بهش تخم کبوتر داد ک مثلا زبونش باز شه ولی

بدبختمون کرد به غلط کردن افتادیم از بس میحرفه   

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم نزدیک یکسالشه هنوز هیچی نمیگه چه ربطی داره خب اگه تا یکسالگی حرف نزنه عیب داره!!!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
یعنی چون حرف نزده میگی بیش فعال هست؟ بیش فعال خیلی اذیت میکنن و پر حرفن.ب اصطلاح از دیوار راست بالا ...

ن فقط،تمرکز نداره

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
پسر منم همینجوریه

قطره آهن بهش دادی؟ مولتی ویتامین

تغذیه و خوابش خوبه ؟

دکتر که ما برایم فوق تخصص روانپزشکی بود بهش دارو نداد گفت کار درمانی و گفتار درمانی و بازی درمانی ببریم

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
ن بابا خودتو ناراحت نکن داداش من تا سه سالگی حرف نمیزد فقط صدا در میورد ما هم ترسیدم مادر بزرگم بهش ...

مشکل من اصلا حرف نزدنش نیست متوجه نمیشه چی میگم بجز،بشین😔😔😔

متاسفانه تمرکزش خیلی کمه ن نمیشنه واقعیتش 

بیش فعالی از سه سالگی تشخیص میدن 

به نظرم یه مدت باهاش بازی کن و تخلیه انرژی بشه ببین بازم همینه 

مثلا صبح پاشدی ورزش و دویدن 

تو تایم بعدی قایم موشک 

تو تایم بعدی بازی مثل خونه ساززی  ..حالا ببین میشینه یا نه ( من 5 مدل خونه سازی دارم که دخترم فقط یکیشو دوست داره  ببین کدوم خونه سازی رو دوست داره)

یه چند روز امتحان کن دقیقه اش رو یادداشت کن ببین بهتر میشه یا نه 

خواسته هاشم اینجور بیان میکنه ک دستمو میگیره میبره ب سمت چیزی ک میخواد بدم بهش😔خیلی ناراحتم بخدا

باورتون نمیشه دیروز نشستم در حد مرگ گریه کردم😔انگار یکی هز،عزیزام فوت شده خدای نکرده...خیلی ناامیدم

ای بابا....گنا داره بچه.الان همه بچه ها شیطونم پذیر حرف میزنن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
پسر منم دیر حرف زد،نده این داروها رو بچت هنوز خیلی کوچیکه،زوده برای تشخیص

میترسم بعدا بگن تو مادر نیستی دیر آوردی😔😔😔البته بردمش پیش گفتار درمانگر ایشون گفتن زود اوردی بعد معرفیم کردن ب دکتر مغز و اعصاب ...داروشم گفت س هفته بده بعد بیار دوباره

میترسم بعدا بگن تو مادر نیستی دیر آوردی😔😔😔البته بردمش پیش گفتار درمانگر ایشون گفتن زود اوردی بعد ...

عزیزم از  کجا فهمیدی تمرکزش پایینه هنوز خیلی کوچیکه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

استارتر پسرمنم ۱۹ ماهشه صحبت نمیکنه نه بابا نه مامان. فقط وقتی به چیزی اشاره میکنم و میگم اونو بده میده بهم. چیزی ام بخاد دستمو میگیره میبره اونجا بهش بدم . تمرکز هم نداره ولی نگران نیستم مورد داشتیم تا ۴ سالگی حرف نزده. بنظرم الکی بچه رو به دارو خوردن انداختی

قطره آهن بهش دادی؟ مولتی ویتامین تغذیه و خوابش خوبه ؟ دکتر که ما برایم فوق تخصص روانپزشکی بود بهش ...

متاسفانه نخورد هر جور میدادم بالا میاورد عق میزد مدت گمی خوردش

عزیزم از  کجا فهمیدی تمرکزش پایینه هنوز خیلی کوچیکه

ب چیزی اشاره میکنم درموردش چیزی میگم متوجه نمیشه😔😔😔😔

عزیزم از  کجا فهمیدی تمرکزش پایینه هنوز خیلی کوچیکه

متوجه حرف هایی ک باهاش میزنم خیلی نمیشه بجز به به میگم سرشو تکون میده آهنگ میذارم دست میزنه یا بالا پایین میپرم اونم همینکارو میکنه میدونه خوشحال میشم بای بای نمیکنه اصلا