2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال دارین دو ساله باشه؟؟؟😔

30974 بازدید | 93 پست

دارم دق میکنم پسرم یک سالش بود بردمش مراقبت یک سالگیش اونجا تشخیص دادن....گفتن چرا حرف نمیزنه تو مادر نیستی بی اهمیتی😔 البته صدا در میاره بردم دکتر نوار گوش گرفتن سالم بود....خلاصه تشخیص شد بیش فعالی...الانم دکتر مغز و اعصاب شربت ریسپریدون براش تجویز کرده...مادری هست این مشکل برای بچش پیش اومده باشه و الان بچش خوب شده باشه...پسر من الان یک سال و ۱۰ماهشه...

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

بچه ۳سال ب بعد بیش فعالیش مشخص میشه.پسر من ۳سالشن.تازه یاد‌گرفته حرف زدن.اونم نه کامل

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

دختر خواهرشوهرم ۲ سالو ۳ ماهشه تازه داره میگه بابا مامان اولا هیچی نمیگفت الان حرف میزنه نگران نباش هیچی نیست بچت هنوز کوچیکه 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایسالله که خوب میشه دختر من شیش ماهشه خیلییییییی شیطون چهار دست پا یماه میره اصلا استراحت نداره😐 فک کنم پیش فعال واقعا خخ

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

وا...یه سال چحوری تشهیص داده....دختر منم دوسالشه تازه افتاده رو حرف زدن ...ربط داره نگه‌‌.الان مگه بچت چیکار میکنه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

مراقبت بردی بهداشت ؟

اگه بردی هرچی گفته ولش کن اصلا انگار بلد نیستن ادمو بدتر نگران میکنن به دوست من گفت بچت مشکل داره که دمر نمیشه 😐 شیش ماهشع بیچاره نگرانه رفته دکتر گفته چیزی نیست اصلا بچه برادر همسرمم تا سه سالگی درست حذف نمیزد الان منم قورت میده هشت سالشع 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

😕پیش فعال ک اینجوری نیس

بابا ما ی فامیل داریم 😩وای خدا نصیب نکنه 

ینی خونه هر کی میرفت .باید تمام خونه رو بهم بریزه 

میرفت در همسایه ها رو میزد.سنگ میزد ب شیشه مردم

اصلن فامیلا ب سطوح اومدن از دستش .مادرش گفت بردم دکتر گفته پیش فعاله.الان یکم بهتر شده ..

پسرا دیر حرف میزنن بعضیا 4 سالگی شروع میکنن ب حرف زدن

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

چرت گفتن 

بیخود دارو نده 

دخترم من داره 3 ساله میشه کم حرف میزنه 

بیش فعالی یعنی عدم تمرکز 

آیا کارتون میزاری مثل پلنگ صورتی در حد 3 دقیقه میشینه ببینه 

یا خونه سازی بازی میکنید در حد 3 دقیقه میشینه 

اگه آره پس مشکل نداره 

برای حرف زدن براش کتاب تصویری بگیر 

مجلات کودک باهم کلماتشو تکرار کنید 

بچه ۳سال ب بعد بیش فعالیش مشخص میشه.پسر من ۳سالشن.تازه یاد‌گرفته حرف زدن.اونم نه کامل

باورتون نمیشه دیروز نشستم در حد مرگ گریه کردم😔انگار یکی هز،عزیزام فوت شده خدای نکرده...خیلی ناامیدم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
چرت گفتن  بیخود دارو نده  دخترم من داره 3 ساله میشه کم حرف میزنه  بیش فعالی یعنی ع ...

متاسفانه تمرکزش خیلی کمه ن نمیشنه واقعیتش