2777
2789

هیچ 

ژنی خوبه 

البته سنم هم زیاد نیس ها ۱۹ سالمه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

من تا دو سال پیش فقط مارک اورآل می زدم. الان دیگه نیست ایرانی می زنم به همراه صد تا مراقبت دیگه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا دو سال پیش فقط مارک اورآل می زدم. الان دیگه نیست ایرانی می زنم به همراه صد تا مراقبت دیگه

میشه به ما هم یاد بدی ؟ ممنون

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
منم ۲۰

خب عزیزم از این سن پوستت چه مشکلی داره مگه؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
میشه به ما هم یاد بدی ؟ ممنون

بله گلم. صبح ها صورت رو با آب ولرم و یه ژل شستشوی صورت مارک سینره می شویم و می ذارم خشک بشه . اصلا از حوله استفاده نکنید چون آب پوست رو زیادی جمع می کنه. بعد کرم لیفتینگ پوست سینره رو می زنم و بعد روی اون ضد آفتاب. من چون میرم سر کار دیگه نمی تونم تا ظهر که میرم ناهار برای پوستم کاری انجام بدم اما سعی می کنم مرتب آب بخورم. ظهر کمی کرم دست و صورت ثمین با اوره 10 درصد به صورتم می زنم . عصر که میام دوباره با تونر سینره و پنبه صورتم رو پاک می کنم و بعد با آب خالی می شورم و بهش ژل آلوئه ورا می زنم. موقع خواب هم کرم ویتامین سی مارک آردن یا سی گل می زنم که هم ضد چروکه هم کلاژن سازه و هم یه لایه برداری خفیف انجام میده تا صبح.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

در ضمن هر سه ماه یکبار هم میرم میکرودرم انجام میدم. چند روز پیش رفتم این بار میکرونیدلینگ کردم.

خب عزیزم از این سن پوستت چه مشکلی داره مگه؟

میخام پیشگیری کنم از چروک و مشکلات دیگه چون سفیده و سریع اسیب میبینه از طرفی دو تا زایمان داشتم و صورتم و دستام از بین میره چون وقت نمیکنم برسم به پوستم

😒
پوستتون صاف و یکدسته ؟

بله شکر خدا. نسبت به هم سن وسالام که خیلی خوب و عالی هستم. پوستم گندمیه . سرخ و سفید نیستم که خیلی خودش رو نشون بده. 

بله گلم. صبح ها صورت رو با آب ولرم و یه ژل شستشوی صورت مارک سینره می شویم و می ذارم خشک بشه . اصلا ا ...

عزیزم خیلی ازت ممنونم 😘

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

عزیزم من یه مطلب دیدم که بهترین کرم‌های لیفتینگ و سفت‌کننده رو معرفی کرده. لینکش و براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه      

لینکش اینه: اینجا کلیک کن

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟