2777
2789
عنوان

اززودپزم شانس نیاوردیم😑😑

109 بازدید | 13 پست

7ساله عروسی کردم 4تا زودپز آرام پز خریدم اولیش که جهازم بود درش کج شد دیگه نپخت دومیو خریدم یه روز بوم صداداد خود به خود باز شد درش سومیم همینطور الانم آرام پز دارم ازش آب میچیکه بیرون ونمیپزه 😩😩شوهرم درحسرت یه آبگوشت مونده بازمیخام یکی دیگه ازاون قدیمیا بخرم🔪🔪

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب تو قابلمه ابگوشت بپز دخمل

توقابلمه خوشمزه نمیشه بایدابش زیادباشه هی بخارمیشه تموم میشه توقابلمه بلدنیستم خوشمزه بپزم

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
پارس بخر که خوب باشه  واشر هم هر چند مدت باید عوض بشه

زودپزاییکه خریدم اصلا به واشر تعویض کردن نرسیدن همشون نو نو معیوب شدن😁

توقابلمه خوشمزه نمیشه بایدابش زیادباشه هی بخارمیشه تموم میشه توقابلمه بلدنیستم خوشمزه بپزم

عزیزم من متنفرم از ابگوشت زودپزی،ساعت دو بزار برا شام وقتی جوش اومد کمش کن عاااالی میشه کم باشه زیرش ابش بخار نمیشه همش

دیزی سفالی بخر 

همه چی عالی میشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من هر چی زمان بر بخوام درست کنم 

توی دیزی میذارم 

حتی یه فنجون هم آبش کم نمیشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من هر چی زمان بر بخوام درست کنم  توی دیزی میذارم  حتی یه فنجون هم آبش کم نمیشه

اتفاقا مامانم داره خیلی خوشمزه میشه ولی واسه وقتایی که عجله داریم قابل استفاده نیست 

اتفاقا مامانم داره خیلی خوشمزه میشه ولی واسه وقتایی که عجله داریم قابل استفاده نیست 

قورمه سبزی  هم که عالی تر میشه