دوستان من از چند نفر خبره و بزرگسال ک تجربه چند بچه و نوه داره پرسیدم چی خوبه بخوریم بچه سفید بشه گفت بادام و انار و سیب سفید میکنه خرما و سبزی و ماهی و مکملهای ماهی پوست بچه رو سیاه میکنه نباید بخوریم شماهم اگر تجربه ای دارید بفرمایید استفاده کنیم از تجربیاتتون
💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تمام میوه های تابستونو خوردم بهترینشو رفتم دستچین از هرکدوم چند تا دونه میخریدم میخوردم
لبنیات زیاد مصرف کردم به د وغ ابدوغ خیار علاقه شدید داشتم هفته های اول فقط دلم اونو میکشید😍
یادش بخیر چه روزای خوبی رو داشتم🤦♀️
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
من رو سیب قرمزگفتن بخون خوندم هلو گلابی به هم زیاد میخوردم
مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
من خودم سفیدم شوهرم سبزه دخترم به شوهرم رفته پوستش سبزه ست جنس موهاش ورنگ موهاش هم کپی شوهرمه تنهاچیزی که ازمن به ارث برده رنگ چشمشه که من دوست داشتم رنگ چشمش به شوهرم بره😇
❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
۹۰٪ به ژنتیک بستگی داره بقیش هم به موادغذایی و مکمل هایی که توبارداری میخورین...من تا روزاخر بارداری فولیک اسید خوردم دکترم میگفت خوردنش باعث میشه کثیفی های بندناف خارج بشه وخون تمیز به بچه برسه و روی همه چیز بچه تاثیر داشت...انار و بِه و سیب خیلی خوبن