2777
2789
عنوان

چی بخوریم در بارداری پوست بچه تیره نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8367 بازدید | 73 پست
کیت شماچه جوری بودوچندروزدوخط شد وشماکی اقدام کردین؟

درست هفت روز بعد پاکی بود از روز اول پاکی نه هفتم پاکی همون روز دوخط قرمز عصر هم دوخط قرمز شب یک خط پرنگ یک خط کمرنگترشد

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
من خوراکم ماستو شیر بود، بچم بدنیا اومد سبزه سبزه، ولی تا دلت بخواد تو حاملگیم از دست مادزم گریه میک ...

خداحفظش کنه برات اره میگن عصبانیت تو بارداری رنگ بچه رو تیره میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست هفت روز بعد پاکی بود از روز اول پاکی نه هفتم پاکی همون روز دوخط قرمز عصر هم دوخط قرمز شب یک خط ...

سمیراجان من براتون پیام دادم توشخصی لطف کنید هر وقت وقت داشتید جوابموبدید

سمیراجان پیامام توشخصی براتون اومد؟

بله عزیزم سه تا پیام هست ولی هر کاری میکنم باز نمیشهپیاما

روعکس پیام بالای صفحه بزنید میاد

چندبار زدم ولی نیومد پیام تازه یده شاید بیاد چون از دیروز نیومدم نی نی سایت شاید بخاطر این باز نمیشه

هلو و ماست خیلی سفید میکنه

من. وحشتانک ویارم هلووماست بود بچم تاالان ک چهل روزشه ک سیاهه خودمو شوهرمم بوریم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕