2777
2789
عنوان

شوهر عوضی من چرا اینجوریه

545 بازدید | 33 پست

الان دو سه سالی میشه که دیگه درست حسابی حسی بهم نداره، عوضی سه ماه یه بارم سمتم نمیومد بعد شد شش ماه یه بار فقط با دست اونم عذاب وجدان داشته دخول تعطیل که حتی من بهش میگفتم انگار قرار نیست عقد کنی منو 

الان حتی حموم میریم پشتمو می‌کشه یا برای لیزر رفتنم اصلاح می‌کنه  دست درازی هم نمیکنه اصلا حسی نمی‌بینم قبلاً یکم بلند میشد الان کلا نمیشه

هیچ تعطیل 

از خودم متنفر شدم با این کاراش از اونم متنفرم چون همش میگه خوب میشه اما تغییر نمیکنه فقط بدتر میشه منم برام شده بیشتر فشار روانی شاید نیازم کم باشه ولی روی روانم اثر گذاشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من پس از بهانه های مختلف و آسمون ریسمون بافتن 

اخرین بار گفت این طوری بودنش هم تقصیر منه 

حالا هر چی بهش بگم خب ایراد من چیه تقصیر من چیه بگو درستش کنم هیچی نمیگه 

نمیدونم چه شانسیه داریم بدیهی ترین چیزهارو هم نداریم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فشار روانی شدید روش نیست؟

من هروقت فشار روانیم بیش از حد بالا بره سرد میشم و دلم میخواد تنها باشم

کاربر آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا کاربر آقا آقا آقا آقا آقا آقا آقا پس الکی گیر ندین نگین نگفتی آقایی و فلان اینجا نوشتم در ضمن قانون سایتو کامل رعایت میکنم پس اگه کسی گیر داد دیگه مشکل از خودشه نه من 

برید پیش مشاور زوج درمانی

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو