2777
2789
عنوان

روزی نشده نگم ای کاش قدم کوتاه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5547 بازدید | 133 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرانمیشه عکس بزارم

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

قدت اصلا به اون شکلی که تو ناراحتشی بلند نیست

۱۶۸ خیلی خوبه

نه کوتاهه

نه بلند

من خیلی دوس دارم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
هرکی منو میبینه میگه چقدددد درااازی  و حالم از این جمله بهم میخوره

حتما خیلی لاغری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

منم هم قد تو هستم همیشه تو مدرسه با دوستام میرفتم قدشون کوتاهتر بود سختم بود دلم میخواست هم قدشون باشم روز عروسیمم کفشم یکم پاشنه داشت با شینیون با شوهرم هم قد شدم

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
چرا الان ناراحت شدی از من؟!  خوبه گفتم در هر صورت من معذبم..عجبااا

ناراحت نشدم عزیزم .

کلا میگم این مدل طرز تفکرت درست نیست .

نه هز قد بلندی اوکیه ک یه یه قد کوتاه کنارش معذب بشه و نه بر عکس ‌

چون یه سزیا فک میکنن قد بلندن خیلی بهتر و جذاب تر از قد کوتاهان ‌

در حالیک من با وحود اینک  دوس داشتم بلند تر باشم .اما یه وقتایی یه قد بلندایی رو میبینم  دوس ندارم اونطوری ‌خودم رو بیشتر دوس دارم .

شما هم اشتباه میکنی ک بابت قد بلندت ،معذب میشی .رو اعتماد لنفست کار کن بهرحال ‌

این چیزا دست ما نبوده و خدادادیه .

آخه ۱۶۰ که بلند نیست متوسطه😐

ناشکری نکن وقتی همچین فکرایی میاد سراغت به این فکر کن بعضیا آرزوشونه که میتونستن راه برن.....

من قدم ۱۵۳ تا قبل دانشگاه هیچوقت پاشنه بلند و خانوومی نمیپوشیدم همیشه کفش اسپورت و عاشق اسپورتم...از وقتی رفتم دانشگاه و مسخره ام میکردن بخاطر قدم اعتتماد به نفسم اومد پایین و مدام کفش پاشنه بلند پوشیدم الان آرزو دارم مث قبل اسپورتای خفن بپوشم... از طرفی عشقمم قدش ۱۹۰ و بخوامم اسپورت بپوشم باز بخاطر قدامون بیشتر مسخره میکنن....ولی بازم برام مهم نیست قدم فقط دلم میخواست میتونستم راحت کفش مورد علاقم رو میپوشیدم😬😅

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

اولا که هرچی بگی توی جامعه قد بلند بهتر از قد کوتاه جا افتاده و قدبلندا همیشه زیباتروجذابتر دیده میشن من خودم قدم کوتاهه اما هیچوقت بخاطرش خودمو اذیت نکردم چون ی چیزیه که دست خودم نبوده و پذیرفتمش و باهاش مشکلی ندارم سعی کن رو اعتماد به نفس خودت بیشتر کارکنی عزیزم وگرنه قدت خیلیم عالیه🌹💚

واااا،من 167م، یعنی درازم؟

تازه لاغرم هستم، خیلیم راضیم😐

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.