2777
2789
عنوان

تاثیر بچه بر روابط زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3697 بازدید | 93 پست
منظورم تو طلاق نیستا  همین الان ک آشتی هستیم همینجوری بچه رو حضانتشو بده بما  من اگ به ش ...

وا دارین با هم زندگی می‌کنید دیگه چرا حضانتشو میخوای برات چه فرقی میکنه🤷‍♀️

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمین باش دلت نمیاد جایی بذاریش صبر کن تکونای جوجه رو حس کنی تو سونوها واضح ببینیش دیگه دلت نمیاد ا ...

امیدوارم اینجوری باشه فعلا اوله راهم تا زایمان وقت زیاد دارم با شوهرم باشم ایشاله بچت به سلامت بیاد تو بغلت

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

وای بچه زندگی دوباره میده به خونه؟ چند سالتونه؟

من 25سالمه

خدا از دهنت بشنوه واقعا حوصلم سرمیره روزا از بیکاری

خونه ساااکت نه کسی میاد نه کسی میره

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
‌پسرت چند سالشه؟

سه سال

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
امیدوارم اینجوری باشه فعلا اوله راهم تا زایمان وقت زیاد دارم با شوهرم باشم ایشاله بچت به سلامت بیاد ...

ممنون گلم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
دیگه اونو یا خودتون لوسش کردین یا دیگه بدقلقه انشاا.. درست میشه غصه نخور

هم لوسه هم بدقلق

انشالله

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
وا دارین با هم زندگی می‌کنید دیگه چرا حضانتشو میخوای برات چه فرقی میکنه🤷‍♀️

اینده نگرم مثلا بعدا اگه بخوام جدا شم یا اینوه حق داشته باشم بدون نظر اون کارایی انجام بدم مثل بردن خارج از کشور و...

سرنوشت بد نوشت ...