اره اینو کاملا درست میگی از نظر قانون بچه کاملا مال مرده میگم راهی نداره که بریم دادگاه یا مح ...
نه عزیز بچه رو نگه میدارن برا خودشون که دل ما بسوزه نتونیم ترکشون کنیم بخاطر بچه یعنی هم قانون هم مردای عوضی دست به یکی کردن زن بدبختو برنجونن چون میدونن دل نازکه یا ضعیفترشونه انگار خدا هم باشون همکاری میکنه
بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
مگه اینکه مهریه تو ببخشی و بگی بچمو به جاش بدین من دخترعمم همین کارو کرد
بعضیا هم میگن مهرتو میدم بچه رو نمیدم تا بیشتر دلتو بسوزونن پس خدا کجاس
بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...